Belediye’den 9500 m2’lik Sosyal Yaşam Alanı

Silifke Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan 9500 m2’lik sosyal yaşam alanı, eşsiz Göksu manzarası ve çevre düzenlemeleriyle Silifke’nin yeni gözde mekânı olacak.

Belediye’den 9500 m2’lik Sosyal Yaşam Alanı

Silifke Belediyesi dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, engelli bireylere özel parklar, havuz, tuvalet, büfe, kamelyalar, kum havuzları, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle ilçeye yeni bir mekân kazandıracak. Sayağzı Mahallesi girişindeki Su Büklümü mevkiinde yapımına başlanan parkın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Göksu Nehri kenarında civar semtleri de farklı açılardan görme imkânı taşıyan Sosyal Yaşam Alanı, Silifkelilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri toplam 9500 metrekarelik bir alana inşa edilecek olup başta Gazi, Göksu ve Sayağzı Mahallesi olmak üzere tüm Silifkelilerin hizmetine sunulacak.

"HİZMET ÇITAMIZI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Sosyal Yaşam Alanı Projesini 20-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Haftasına kadar tamamlanacağını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemize değer katacak olan bu büyük projeyi Silifke’mize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizin yapım ihalesi gerçekleştirildi ve şu an yapımına başlandı. Silifke’de vatandaşlarımıza daha iyi ve daha yenilikçi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte İlçemizin çehresi daha da güzelleşecek. Sizler bu hizmetlerin daha güzellerini hak ediyorsunuz. Bugüne kadar yapılan yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir.

Sizlerin de çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden, burada Su Büklümü mevkiindeki sosyal yaşam alanımızda geçirmekten memnuniyet duyacağınız bir tesisi kazandıracağız. Sosyal Yaşam Alanımızı Mayıs ayında düzenleyeceğimiz Kültür Haftası Festivalimize kadar tamamlayıp açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36