Belediyeden kırsal mahallelere hizmet

Turgut, "Kırsal Mahallelerimizin Standardını Yükselteceğiz"

Belediyeden kırsal mahallelere hizmet

Büyükşehir Yasasıyla birlikte köylerden mahalleye dönüşen kırsal bölgelerde incelemelerini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut,  "Kırsal mahallelerimizin standardını yükselterek yol, parke, parklar ve sosyal yaşam alanlarıyla mahallelerimizi cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

İmambekirli Mahallesi’nde yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek, eksiklikleri tespit eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan ilçemizin dört bir yanını ihya etmeye yönelik çalışmalarımıza her gün yeni bir proje ekleyerek daha yaşanabilir bir Silifke için çalışıyoruz. Büyükşehir Yasasının ardından belediyemiz bünyesine katılan kırsal mahallelerimizin eksiklerini gidermek adına hızlı bir çalışma temposuna girdik. Bu kapsamda öncelikle acil ihtiyaçlar olmak üzere yollar, arazi yolları tesviyesi, futbol sahaları, köy meydanları, okul çevre ve camii bahçe düzenlemeleri, gibi pek çok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak kırsal mahallerimizi kalkındırmak ve şehir standartlarına ulaştırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parklarımızın yapıldığı her bir mahallemize oyun gurubu, tahterevalli, piknik masası ve çöp kovalarının montajı tamamlanmıştır. Park alanlarının etrafı bordür taşı ile çevrilerek kum zemin uygulaması yapılmıştır. Kırsal mahallelerimizde daha park çalışmalarımız şu an devam ediyor, en kısa sürede onların da açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde de yarım kalan eksikliklerimizi ve yapılması gereken yeni çalışmalarımızı tespit ediyoruz. Hizmetlerimizin mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden İmambekirli Muhtarı Mustafa Öztürk, “Mahallemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Mahallemize yakışır yollarımız ve çevre düzenleme çalışmalarımız gerçekleşiyor. Yıllardır olmayan çocuk parkımız da yapıldı artık. Elindeki imkânlarıyla halkımıza en güzel hizmeti sunan Sayın Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a şahsında tüm ekip çalışanlarına mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah razı olsun en güzel hizmeti vermek için çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36