Belediyesporlu yöneticiler kolları sıvadı

Belediyesporlu yöneticiler kolları sıvadı

Belediyesporlu yöneticiler kolları sıvadı
   Mersin Süper Amatör Küme'de Şampiyon olarak ligi tamamlayan ve Bölgesel Amatör Küme(BAL)da mücadele etme hakkı kazanan Silifke Belediyespor yönetimi, takımın bütçesini hazırlarken, özellikle maddi anlamda Silifke protokolü ve Silifke İş insanlarından destek bekliyor.

  HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile yola devam eden Silifke Belediyespor yönetimi, yeni sezon bütçesini hazırladı ve yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bu sene farklı ve zorlu bir lig olan Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Mersin  Süper Amatör Küme Ligini şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige çıktık. Bu ligde de iyi bir takım kurarak bir üst lige çıkmak için mücadelemizi edeceğiz. Futbolu seven bir Kaymakamımız, Belediye Başkan Vekilimiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Siyasi Parti Başkanları, İşinsanlarımız özellikle de bizleri her zaman destekleyen ve yanımızda olan taraftarlarımız ve güzide basın mensuplarımız var. İnşallah onların maddi manevi destekleri ile güzel bir takım kuracağız. Silifke'mize yakışan bir takım içinde yerel yöneticilerimizin ve işinsanlarımızın desteğini bekliyoruz. Silifke Kaymakamımız ve Silifke Belediye Başkan Vekilimizin öncülüğünde birlik beraberlik, uyum içerisinde çalışarak Silifkemizin futbolda daha iyi yerlerde olması için çaba göstereceğiz." dedi.

Göreve gelinmesiyle birlikte farklı bir kimliğe büründüklerini de belirten Başkan Dölek,"Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Kompleksini tadilattan geçirerek futbolcularımız için yaşam alanı haline getirdik. Silifke Belediye Spor Kulübü Erol Durmuşlu Hareket Merkezini açarak altyapı futbolcularımızın yağmurda, soğukta kalmaması ve otobüslerle antrenman sahasına gitmesini sağladık. Kulüp Binamız eskimişti  Silifke Belediyespor İbrahim Araycı Kulüp Binası açılışını yaparak modern ve güzel bir binaya kavuştuk. Sosyal sorumluluk programları çerçevesinde sezon boyunca okulları ziyaret ederek,forma atkı dağıtarak öğrencilere Silifkespor sevgisi kazandırdık." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79