Büyükşehir ekipleri görev başında

Türkiye'nin büyük bir çoğunluğuna yağan kar Silifke’de de yüzünü gösterdi. Şuan kadar Silifke’de yaklaşık 20 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi.

Büyükşehir ekipleri görev başında

Mersin Büyükşehir ekipleri 24 saattir görev başında yolları açmak için çalışıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Şube Müdürü Atilla Erden, 24 saattir görev başında olduklarını ihbar gelen köylere anında müdahale etmek için çabaladıklarını söyledi.

Müdür Erden, “Bize gelen telefonlar arasında Yeğenli, Seydili, Şahmurlu, Kızılgeçit, Türkmenuşağı, Tekir,  Ayaştürkmenli, Mara, Kocaoluk, Tekir Alanı, Ören Köy, Gedik Pınarı, Karasalı, Çaltıbozkur, Kızıleçit, Mara, Kavak, Yeni Çıktı yolları kapalı. Yaklaşık 17-20 arasında köyden telefon geldi yol kapalı diye. Sahada iki grayder ve 10 personelimiz görev yapmakta. Vardiyalı olarak çalışıyorlar. Gece ve gündüz nöbet değişimi yapılıyor. İhbar alınan köy ara yolları hızla çalışıyor. Yeni ihbarlar ardı ardına geliyor. Etkili olan kar yağışı ile birlikte yollarda bulunan buzlanma ve kar birikintileri de iş makineleri tarafından temizleniyor.Biz ekip olarak çalışmalarımızı aralık vermeden devam ettireceğiz.” Dedi.

ACİL YARDIM EKİBİNE DESTEK SAĞLANDI 

Bugün sabah saatlerinde hasta ihbarı aldıklarını belirten Erden, 112 ekiplerinin Şahmurlu köyündeki hastaya ulaşabilmeleri için yol açma çalışması yaptık ve hastaya kısa zamanda ulaşıldı. Hastaya ulaşan acil yardım ekibi hastasını alarak hastaneye yetiştirdi. Bu anlamda bizler bir telefonla görev başındayız” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:
20 Köyün Yolu Kapalı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79