BÜYÜKŞEHİR HENTBOL KURSİYERLERİNDEN TÜRKİYE 2.’LİĞİ

BÜYÜKŞEHİR HENTBOL KURSİYERLERİNDEN TÜRKİYE 2.’LİĞİ

BÜYÜKŞEHİR HENTBOL KURSİYERLERİNDEN TÜRKİYE 2.’LİĞİ

BÜYÜKŞEHİR HENTBOL KURSİYERLERİ, BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hentbol kursiyerlerinin başarısı sayesinde 10 yıl sonra ilk kez Mersin’de bir kadın hentbol takımı 2. Lig’e çıktı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye 2.’liği ile şehre dönen Büyükşehir Belediyesi Hentbol kursiyerleriyle buluşmasında, “Bundan sonra inşallah daha güzel başarılara imza atarsınız. Gelecek yıl için daha iyi çalışırız ve bu sefer yine finallere oynarız. İnşallah birinci oluruz. Gayret ederseniz hepsi olur” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hentbol kursiyerleri, 2. Lig’e terfi müsabakasında, Türkiye 2’ncisi olarak, kazandıkları kupa ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi Hentbol kursiyerlerinin başarısı sayesinde Mersin’de 10 yıl sonra ilk defa bir kadın hentbol takımı 2. Lig’de mücadele etmeyi hak kazandı. Gençlere ve sporculara verdiği önemden ve bundan sonra hayata geçirilecek hizmetlerde sportif faaliyetlere yapacağı pozitif ayrımcılıktan söz eden Başkan Seçer, Mersin’i spor kenti yapma hedefini yineledi.

Seçer hentbol kursiyerlerini kutladı

Başkan Seçer, elde ettikleri başarıdan dolayı kızları kutladı ve oyunculardan Sıla Akar’ın “Bu yoğunluğa rağmen bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” sözleri üzerine, “Yoğunluk bitmez ama hayatta öncelikler vardır. Onları üzmemek lazım, zaman ayırmak lazım. Bu önceliklerden bir tanesi de gençlerimiz ve kızlarımız olan sizlersiniz” dedi. Sıla Akar da Başkan Seçer’e “Güzel dilekleriniz ile maçta büyük başarılar elde ettik ve üniversite sınavımız da çok başarılı geçti” ifadelerini kullandı.

“İnşallah daha güzel başarılara imza atarsınız”

Gelecek yıllarda kızlardan birincilik beklediğini ve gayret edip, yaptıkları işi sevdikten sonra her türlü başarıyı elde edebileceklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Bundan sonra da inşallah daha güzel başarılara imza atarsınız. Bu başarı sizi motive eder. Gelecek yıl için daha iyi çalışırız ve bu sefer yine finallere oynarız, inşallah birinci oluruz. Bu gayretinize bağlı. Gayret ederseniz hepsi olur. Bir de başarılı olmak için çalışmak çok önemli. Programlı ve istikrarlı olmak çok önemli ama yaptığınız işi sevmek gerekiyor. Zaten bir insan sevdiği işi yapmazsa ne istikrarlı olur, ne kararlı olur, ne azimli olur. Siz de seviyorsunuz hentbolu. Biz de gerekli desteği vereceğiz” diye konuştu.

“Pozitif ayrımcılık yapacağız ve amatör sporlara daha yoğun destek vereceğiz”

Amatör spora verdikleri önemden ve yeni dönemde daha çok branşa destek vereceklerinden bahseden Seçer, “Kaynaklarımızı çok akılcı kullanmamız lazım. Çünkü bizler de her alanda sınırlı kaynaklar ile hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bunu da en akılcı şekilde kullanmak istiyoruz. Bu konuda ben mümkün olduğunca bütçede sporculardan taraf davranacağım. Mümkün olan en fazla bütçeyi ayırmaya gayret edeceğiz. Burada pozitif ayrımcılık yapacağız ve amatör sporlara daha yoğun destek olmak istiyoruz. Yerinde destekler vermek istiyoruz. Her alanda olduğu gibi hentbolda da özellikle altyapıya yönelik birçok çocuğumuzun spor yapmasının önünü açacağız. Tesisleşmeye önem vermek istiyoruz. Yeni dönemde spora bakış açımız ve anlayışımız bu olacak” diye belirtti.

Sporculardan Sıla Akar da “Mersin’i spor kenti yapma projenize de çok inanıyoruz. Biz Türkiye 2.’si olarak ilk adımı attıysak ne mutlu bize” dedi. Seçer ise Mersin’i spor, sanat ve müzik kenti yapacaklarının altını çizdi. Ziyarette sporcular Başkan Seçer’e plaket ve çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79