Çağrı Merkezi Personeline Etkili İletişim Eğitimi

Çağrı Merkezi Personeline Etkili İletişim Eğitimi

Çağrı Merkezi Personeline Etkili İletişim Eğitimi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi 444 2 153 Çağrı Merkezi’nde görev yapan personele ‘Uygulamalı Çağrı Merkezi Eğitimi’ verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimlerde Çağrı Merkezi personeli, çağrı karşılamada etkili iletişim konusunda kapsamlı bir eğitim aldı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren 444 2 153 Çağrı Merkezi personeline çağrı karşılama, adaptasyon ve öfke kontrolü konularında eğitim verilirken; eğitimlerde kalite yönetimi açısından çalışan ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması amaçlandı.

Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Berna Aslan tarafından verilen eğitimde, çalışanların vatandaşla empati kurabilmesinin ve vatandaş memnuniyetinin daha ileri seviyeye taşınmasının yöntemleri anlatıldı. Teorik olarak etkili iletişim yöntemleri hakkında çağrı merkezi personeline eğitim veren Yrd. Doç. Dr. Aslan teorik eğitimlerin ardından personele vaka analizleri üzerinden pratik eğitim verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi personeline Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aslan tarafından telefonda etkili iletişim teknikleri, stres ve öfke kontrolü, çatışma ve problem çözme konuları teorik olarak anlatılırken, uygulamalı olarak da gösterildi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36