Ceylan Kaçar'dan Başkan Uçar'a ziyaret

Ceylan Kaçar'dan Başkan Uçar'a ziyaret

Ceylan Kaçar'dan Başkan Uçar'a ziyaret
 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar, CHP Silifke ilçe Başkanı Bünyamin Uçar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Uçar'a yapılan ziyarette CHP 'nin yerelde genelde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Ceylan Kaçar, kısa süre önce göreve gelen Başkan Bünyamin Uçar ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Uçar, "Seçildiğim andan itibaren çalışmalarımız başladı. Gece gündüz ekibimizle birlikte sanki yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Gerek yerelde gerekse genelde CHP 'nin iktidara gelmesi için çalışmalar yaparak halkı bilgilendiriyoruz. Yerel olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordine sağlayarak halka hizmetin daha öncelikle ve hızlı bir şekilde ulaşması için mücadele ediyoruz. Biz ekibimizle güçlüyüz ve bu güçle çalışmalarımız durmaksızın devam edecektir. Bu süreçlerde basının güce ve desteği de bizler için önemlidir. Basının tarafsız bir şekilde görevini icraa ederek kamuoyunu bilgilendirme görevini yerien getireceğine inanıyoruz. Ziyareti için Akdeniz Haberler Gazetesi sahibi Atike Ceylan Kaçar'a da ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisini yıllardır tanıyoruz ve memleketin sesi olan internet gazetesi Silifke'yi dünyaya duyurması bizleri ayrıca memnun ediyor " dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36