CHP Silifke Gençlik Kolları büyüyor

CHP Silifke Gençlik Kolları büyüyor

CHP Silifke Gençlik Kolları büyüyor


Sosyal sorumluluk projeleri yanında toplum yararına başarılı çalışmalar gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Silifke Gençlik Kollarına katılım her geçen gün artıyor.

Yaptırmış olduğu masa takvimlerini kapı kapı dolaşarak satan CHP Silifke Gençlik Kollarının, kırsal mahallelerde 200 öğrenciye sağladığı ayakkabı yardımının ardından, aileler ve vatandaşlar toplum yararını düşünen gençlere büyük bir ilgi gösteriyor. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un destekleriyle ilçede açılan Gençlik Evinde ilk toplantısını gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları yönetimi, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“YILMADAN VE YORULMADAN OMUZ OMUZAYIZ”

Yönetim toplantısında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Arslan, “Hiçbir zaman yılmayın. Mücadeleniz devam ettiği sürece bu partinin geleceği sizlersiniz" diye seslendi. Partisinin gençlik kollarının tüm ülkeyi kucaklayacak bir yapıda olduğunu İFADE EDEREK, gençleri CHP’ye davet eden Başkan Gökhan Arslan, “Arkadaşlarımız ve yönetim kurulumuzla birlikte çok özverili ve yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Özellikle üniversite örgütlenmesi ve mahalle tipi örgütlenmeye önem veriyoruz. Silifke Gençlik Kolları olarak bugüne kadar başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Eli öpülesi annelerimizi, büyüklerimizi ve yaşlılarımızı ziyaret ederek onları özel ve mutlu günlerde yalnız bırakmadık. Kapı kapı dolaşarak sattığımız takvim paralarıyla ayakkabısı olmayan ve kötü durumda olan 200 öğrencimizin yüzünü güldürdük. Evi yanan 2 ailemize eşya yardımında bulunduk. 1 tane ailemizin kötü durumda olan evinin bakımını ve çatı onarımını yaparak, içerisine eşya temininde bulunduk. Ben inanıyorum ki CHP Silifke Gençliği daha birçok başarılı hizmetlere imza atacak, toplum yararına başarılı çalışmalar gerçekleştirecektir” diye konuştu.

“ÇALIŞKAN, ÜRETKEN VE KARARLI BİR YÖNETİMİZ”

CHP Gençliğinin çalışkan, üretken ve kararlı bir yapıya kavuştuğunu açıklamalarına ekleyen Arslan, “Yola çıkarken , ''İnancımız Tam, Yolumuz Uzun, Hedefimiz İktidar'' dedik. İnancımızın tam olduğunu partiye ve kamuoyuna bir kez daha göstermiş olduk. Yeni yönetimle birlikte CHP Gençlik Kolları, artık laf değil çalışma üreten bir yapıya kavuştu. Genel Merkezin öncülüğünde, yerelde mücadeleyi yürüten özverili arkadaşlarımızla birlikte CHP Gençlik Kolları o özlenen çalışkan ve üretken, tüm ülkeyi kucaklayacak bir yapıya kavuşacaktır. Hepimiz Mustafa Kemalin askerleri hepimiz Atatürkçüyüz. Tüm gençlerimizi partimize bekliyoruz'' dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79