Çiçekli saksılar, vatandaşların ilgi odağı oldu

Silifke Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerindeki parklara, Göksu Nehri çevresindeki bariyerlere ve orta refüjlere binlerce çiçek dikerek, ilçeyi güzel bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

Çiçekli saksılar, vatandaşların ilgi odağı oldu

Silifke Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda şehrin girişlerindeki kavşaklara, ırmak kenarında bulunan bariyerlere ve orta refüjlere rengârenk çiçekler diktiler.

Özellikle Göksu Nehri çevresinde spor yapan vatandaşların ilgi odağı haline gelen saksılı çiçeklikler, büyük beğeni topluyor.Şehrin muhtelif yerlerinin Silifke Belediyesi tarafından çiçeklerle donatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar, “Belediye Başkanımız sağ olsun şehrin gelişmesine ve modernleşmesine çok büyük katkılar sağladığı gibi çiçeklerle de güzelleştiriyor. Dikilen çiçekler ilçemize ve özellikle Göksu Nehri çevremize çok güzel bir görünüm kazandırıyor. Bu hizmetinden dolayı başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

“Mevsimlik çiçeklerimizi kendi seramızda üretmeye devam ediyoruz” diyerek konuşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Şehrimizin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak ve parklarda kısacası Silifke Belediyesinin sorumluluğunda olan tüm alanlarda, çiçek dikim çalışmaları ve güzelleştirme faaliyetlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Göksu Nehri çevresinde yaptığımız estetik çalışmalar ve bariyerlere koyduğumuz saksılı çiçekliklerde bunlardan bazıları olup, vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. Akşam ve sabahları burada spor yapan vatandaşlarımızda Göksu Nehriyle birlikte bu manzarada fotoğraf çektiriyorlar. Ekiplerimiz çalışmalara devam ederken, esnaflarımız ve vatandaşlarımız bu hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirttiler. Daha güzel bir Silifke için çalışmalarımız devam edecek’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36