Cumhuriyet Kadınlarından Turgut’a ziyaret

Cumhuriyet Kadınları Derneği Silifke Şube Başkanı Av. Harika Levent ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Cumhuriyet Kadınlarından Turgut’a ziyaret

Göreve yeni seçilen Cumhuriyet Kadınları Derneği Şube Başkanı Harika Levent ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Turgut’a nezaket ziyaretinde bulunarak, çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Kendilerine gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Harika Levent, “Bizler Cumhuriyet Kadınları olarak “Atamızın Türk Kadınlarına sağladığı kadın erkek eşit birey olma hakkının ve aydınlık geleceğimizin savunucuları olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Belediye Başkanımız olarak derneğimize ve bizlere gösterdiğiniz desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bir ülkenin gelişmesinin en önemli unsuru kadınlardır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bu konuda Türk kadınına verdiği değeri anlamak ve uygulamak siz değerli çağdaş Türk kadınlarımıza düşüyor. Bizlere de sizlere destek olmak düşüyor. Sosyal alanlarda yapılan çalışmalarınız bunların bir göstergesidir. Bu anlamda yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36