DOĞA İLE İÇ İÇE BİR MEKÂN: KOCAHASANLI AİLE KAMP ALANI

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR MEKÂN: KOCAHASANLI AİLE KAMP ALANI

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR MEKÂN: KOCAHASANLI AİLE KAMP ALANI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli İlçesi’nde kurduğuKocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı ile doğaseverlere muhteşem imkânlar sunuyor.Deniz ve temiz havanın bol olduğu Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı birbirinden farklı illerden Mersin’e gelen tatilcilerin uğrak adresi oluyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Denizkızı Turizm A.Ş, Kocahasanlı Halk Plajı’nda kurduğu Aile Kamp Alanı ile hizmet vermeye devam ediyor.Yaz sezonunda Haziran ayında hizmet vermeye başlayan ve Eylül ayına kadar açık kalacak olan Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı, yıl boyu süren yorgunluklarını oteller, tatil köyleri ya da kalabalık yerlerde geçirmek istemeyen ve doğayla baş başa kalmak isteyen doğa tutkunları için ideal bir alan sunuyor. Denizi, kumu, güneşi ve doğal güzellikleriyle ünlü Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı’nda bulunan çadır kampları, doğaseverlerin ilgi odağı oluyor.

Teknoloji ve internetten uzak,  sosyal ve gerçek iletişim imkânı…

Denize sıfır konumda yer alan çadırlar ile doğada da evlerinde gibi hisseden doğaseverler, Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı’na yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen tatilciler kamp boyunca günlük hayatın karmaşasından, teknoloji ve internetin getirdiği sanal yoğunluktan uzaklaşarak yüz yüze, sosyal ve gerçek iletişim imkânı buluyor.

Doğaseverler, toplam 100 çadır ile hizmet veren Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı’ndaki çadırları günlüğü 60 TL’den kiralayabilirken, kendi çadırları ile kamp yapmak isteyenler ise sadece 40 TL ödeme yaparak kamp alanı kiralayabiliyorlar. İsteyenvatandaşlar günü birlik, haftalık veya aylık kira ödemesi yapabiliyor. Çadırlarıniçerisinde aydınlatma ve yatak yer alırken, ayrıca bay/bayan tuvaletleri, soyunma kabini ve duşlardan da çadırları kiralayanlar ücretsiz olarak faydalanabiliyor. 5’er veya 7’şer kişilik olan çadırların güvenliği de 7/24 sağlanıyor.

Mersin merkezden Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı’na gelerek kamp yapmaya başlayan Müslüm Çakıcı,“Burası çok güzel. Dünden beri buradayım. Biraz rüzgârlı ama kamp yeri olarak çok güzel. Biz çok memnun kaldık. Suyu var, tuvaleti, elektriği var. Biz başka yerlerde de kaldık ama burası o yerlere göre çok daha güzel. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın çalışmaları da çok güzel. Ben kendisini yakından takip ediyorum.  İnşallah bundan sonra da devam eder” dedi.

Bitlis’ten Mersin’e tatil amaçlı geldiğini söyleyen Doğan Yalçın,“Buraya tavsiye üstüne geldim. Böyle bir yer beklemiyordum. Çadırların burada hazır olması aile için çok güzel. Şu an buradan çok memnun kaldık. Herkese de tavsiye ederim. Aile için tatil yapılabilecek çok uygun bir mekân” şeklinde konuştu.

Mersin’de yaşayan ve Kocahasanlı Halk Plajı Aile Kamp Alanı’na ilk defa geldiğini belirten Pınar Kurt, “Burayı çok beğendik ve çok hoşumuza gitti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin diğer hizmetleri hakkında konuşmak gerekirse de bütün hizmetleri çok güzel. Biz hepsinden memnunuz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a da böyle hizmetler yaptığı ve insanlarımızı düşündüğü için teşekkür ederiz. Çok memnunuz ve başkanımızı çok seviyoruz”diye belirtti.

Kayseri’den Mersin’e gelen Duran Yüzüak ise“Ben Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne vatandaşlara böyle bir hizmet sağladığı için çok teşekkür ediyorum. İlk defa geldim buraya. Tabiki eksiklikleri olmakla beraber olumlu buluyorum. Önümüzdeki yıllarda da çalışmalarında başarılar diliyorum. Mersin güzel bir memleket, gezilip görülmesi gereken bir memleket” ifadelerini kullandı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79