Emre Duru, görevine başladı

Emre Duru, görevine başladı

Emre Duru, görevine başladı
 

Eğitim camiasının başarılı ismi olan Silifke'li Emre Duru, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine  resmen başladı.

Haber: Atike Ceylan KAÇAR 

Daha önce Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı , Ordu İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Emre Duru ,geçen hafta Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından  Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanmıştı. Müdür Duru,  Mersin Valisi Ali İhsan Su' yu ziyaretini mütakip makamına geçerek görevine resmen başladı.

Mersin Kültür ve Turizm İl Müdürü olmam vesilesiyle şahsıma iyi dileklerde bulunan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim diyen Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, yeni görevimde bu eşsiz vatana, yüce millete daima hizmet edeceğini belirtti.

Emre Duru'nun Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine gelmesiyle birlikte Silifke'li hemşerileri büyük mutluluk duyarken, Müdür Duru'ya görevlerinde başarılar dilediler.

İl Müdürü Emre Duru'yu Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Emre Duru'yu tebrik ziyaretleri devam ediyor. İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan katılırken, ziyarette, İl Müftüsü Dr. Kondi ve beraberindeki diğer kurum amirleri İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru‘ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, hediye takdiminde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36