Erdal Güney 20. sanat yılında Silifke’de

Erdal Güney 20. sanat yılı çerçevesinde Silifke'de konser verecek.

Erdal Güney 20. sanat yılında Silifke’de

İlk çıkışını 1996’da Güney türküleri ile yapan Erdal Güney Elveda Rumeli, Hatırla Sevgili, Aşkiya, Asi Ruh, Perihel gibi birçok albüm çalışması yaptı. Taşeli Platosu üzerine alan çalışmasına dayalı müzik incelemesi yapmaktadır. Anamur doğumlu olan Erdal Güney; İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesi mezunudur. 1993-1994 yılları arasında Fransa’da bir kültür kuruluşunun davetlisi olarak bağlama kursları verdi. 1998-2003 yılları arasında Berlin’de özel bir kuruluş olan Alman-Türk müzik akademisinde öğretim kadrosu içinde yer aldı. Birçok televizyon dizisi ve belgesel filmlerinin müziklerini yaptı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sinema-TV bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Aynı üniversitenin Sinema-TV bölümünde film müziği dersleri vermektedir.

Mürsel Tekin’in organize ettiği konser 11 Mart 2016 Cuma günü saat 19.30’ da Silifke Belediyesi Kültür Merkezi ve sinema salonunda gerçekleşecek.

Bilet satış noktaları:

Silifke Belediyesi Kültür Merkezi Bilet gişesi, Caffeine Coffee, Halk Kitabevi, Özkaymak Pastanesi, Duvarsız Sana Tiyatrosu, Gültekin Züccaciye (Taşucu) ve Bülent Yasin Bal’dan temin edilebilir. Bilet fiyatları bilet satış noktalarında 25 lira, kapı satışı 30 liradır. Bu türkü şölenine bütün halkımız davetlidir.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36