Erdemli sokakları parkeyle donatılıyor

KÖYLERE YARIM ASIRLIK HİZMET

Erdemli sokakları parkeyle donatılıyor

Erdemli Belediyesi yarım asırdır hizmet alamayan kırsal mahallelere hizmet vermeye devam ediyor. Hizmette hız kesmeyen Erdemli Belediyesi Alibeyli, Dağlı, Sorgun, Hacıalanı ve Küstülü mahallesi (köy) sokaklarını parkeyle donatıyor. Kent merkezinden kırsal kesime kadar tüm Erdemli geneline yayılan çalışmalar vatandaşlar tarafından olumlu karşılanıyor.

 

Uzunca süredir hizmet çemberine aldığı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerde etkili bir çalışma performansı sergileyen Erdemli Belediyesi Alibeyli, Dağlı, Sorgun, Hacıalanı ve Küstülü mahallelerinin yollarını parke ile donatmaya devam ediyor. Erdemli’nin büyükşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada; bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizerek, Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediğini söyledi.

9 YILDA 160 BİN METRE PARKE YOL

Parke yol hizmeti dendiğinde Erdemli Belediyesi’nin en önlerde geldiğine vurgu yapan Başkan Tollu, 9 yılda yaklaşık 160 bin metre parke hizmeti gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. Belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını ancak tasarruftan da taviz vermediklerini dile getiren Başkan Tollu,en uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahalleleri parke ile donatmayı sürdürdüklerine işaret ederek, bu kapsamda belediye ekiplerinin eş zamanlı kırsal alanlarda da parke hizmetine devam ettiğini belirtti.

KÖYLER TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR!

Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşların yanı sıra muhtarlar da yapılan hizmetlerle köylerinde yarım asırlık hayallerin gerçeğe dönüştüğünü söyledi.  Belediyenin Küstülü sokaklarını nakış nakış işleyerek parke ile donattığına işaret eden ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Adnan Kökten,  Küstülü’nün tarihinde görmediği hizmetleri aldığını anlatarak, ‘’şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu’ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

TALEP BİZDEN HİZMET BAŞKAN TOLLU’DAN

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten Alibeyli, Dağlı, Sorgun ve Küstülü mahalle (KÖY) sakinleri, “Erdemli Belediyesi’nin mahallemize yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu, sağ olsun, ne istersek yapılıyor ve ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Talebimizi iletiyoruz ve hemen gelip gereken çalışmaları yapıyorlar. Yine aynı şekilde camilerimizi onarıp boyuyorlar. Erdemli Belediye Başkanımınız Sayın Mükerrem Tollu’ya teşekkür ediyoruz’’ diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

GÜBÜR: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hacıalanı Kız Kur’an Kursu’nda parke çalışması ve çevre düzenlemesi hizmeti sonrası Kurs sorumlusu Mustafa Gübür belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek görüşlerini paylaştı. Vatandaşların Belediye hizmetlerinden son derece memnun olduklarını anlatan Gübür, ‘’mahallemize hizmet getiren Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya ve bu çalışmalarda emek sarf eden belediye personellerine Hacıalanı halkı adına teşekkür ediyoruz’’ açıklaması yaptı. Kur’an Kursu öğrencileri de Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79