Erdemli’de Büyükşehir’in hizmetleri sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kentin birçok noktasında sürdürdüğü yol genişletme, sıcak asfalt ve orta refüj düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Erdemli’de Büyükşehir’in hizmetleri sürüyor
Mersin’in tüm ilçelerinde hizmetlerine aralıksız devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesinde de sorumluluk alanı içerisinde olan yolların bakım, onarım, asfalt ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, Erdemli ilçesi Merkez Mahallesi Ahmet Refik Bey Caddesi üzerindeki 300 metrelik yolda sıcak asfalt ile yama çalışmaları devam ederken, Erdemli Belediyesi ile işbirliği içerisinde yapımı süren Alata Mahallesi Köypınarı Caddesi Üniversite mevkiindeki 600 metrelik yolda da sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Öte yandan Sarıkaya Mahallesi ile Kızılen Mahallesi arasında bulunan 4 km yolda 1. kat asfalt öncesi stabilize malzemeli yol genişletme çalışmasına başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmanın en kısa sürede bitmesini hedefliyor.

Aynı zamanda Erdemli ilçesi Akdeniz Mahallesi Talat Göktepe Caddesi ve Kocahasanlı Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde yer alan orta refüjlerde de tırpan, temizlik ve düzenleme çalışmalarının yapımı da sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79