EŞİTLİKÇİ HİZMET ANLAYIŞI

EŞİTLİKÇİ HİZMET ANLAYIŞI

EŞİTLİKÇİ HİZMET ANLAYIŞI

 

Erdemli Belediyesi, yorulmayan ekibi ve liyakatli kadrosu ile Erdemli’nin çehresini değiştirmeye ve vatandaşını mutlu etmeye devam ediyor. Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köyler ve beldelerde eş zamanlı devam eden çalışmalar hizmetler hız kesmezken, Koyuncu Mahallesi’nde de hizmet maratonu sürüyor.

Erdemli Belediyesi tarafından 71 mahalleye yayılan hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde, hiçbir ayrım gözetmeden asfalttan yeni yollara, parkeden yeni meydanlara, kapalı pazaryerinden düğün salonlarına kadar sayısız hizmeti vatandaşlara sunan Erdemli Belediyesi, el attığı bölgeleri daha yaşanabilir duruma getirmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri şimdi de Koyuncu Mahallesi Çiğdem Sokak’ta asfalt temel hazırlığı çalışmaları yapıyor.

ASFALTLANAN YOLLAR VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Erdemli Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Koyuncu Mahallesi Çiğdem Sokak’ta asfalt yol yapılacak bölgelerin altyapı temel hazırlığının sürdüğü bildirilirken, asfaltlanacak yolların en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacağı kaydedildi.

TOLLU: SÖZLERİMİZİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ

Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında; hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ‘Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek içinde canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

ALİ ARSLAN: TOLLU’NUN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ

Belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koyuncu Mahallesi’nden Ali Arslan, yollarının çok kötü durumda olduğunu ancak Mükerrem Tollu sayesinde bu sıkıntılarından kurtulduklarını söyledi. Hizmetlerin hız kesmeden sürdüğünü ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan memnun olduklarını ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79