Eski Hastane Konusunda Kaymakam Cinbir Son Noktayı Koydu

Eski Hastane Konusunda Kaymakam Cinbir Son Noktayı Koydu

Eski Hastane Konusunda Kaymakam Cinbir Son Noktayı Koydu

 

 “Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Kamuoyunda buranın unutulması endişesi olmasın biz buradan sorumluyuz, bizim işimiz orayı hizmete sokmaktır” dedi.

 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, sık sık gündeme gelen ve uzun süredir atıl durumda bekleyen Eski Silifke Devlet Hastanesinin kamuoyundaki endişeler konusuna açıklık getirdi.

Eski Devlet Hastanesinin yerinin Sağlık kompleksi olacağının altını çizen Kaymakam Cinbir, “Burası bir sağlık kompleksi olacak. İçerisindeki binalar sağlamlaştırılıp, mevcut diş polikliğini merkezinin şartları iyileştirilecek, aile sağlığı merkezi, semt polikliğini, toplum sağlığı merkezi, ruh sağlığı merkezi şeklinde sağlık kompleksi yapılacak.

2016 yatırım programına yetişmedi, Maddi imkan meselesi tabiki. Bizim umudumuz 2017 yılının yatırım programına alınması yönünde.

Sayın başbakan yardımcımız Lütfi Elvan beye konu iletildi. Genel sekreterlik, sağlık il müdürlüğü ve halk sağlığı müdürlüğü konuyu takip ediyor. Sayın Lütfi Elvan’da takip ediyor. Bizlerde konunun burada takipisiyiz” dedi.

 

Kaymakam Cinbir, “Geceleri orada  çok pis şeyler oluyor ifadesi çirkin bir ifade doğru bir ifade değildir. Gençlerimiz bu kadar hor ve kötü görmeyelim. İki gencin oturduğunu gördüğümüzde farklı anlamlar yüklemeyelim. O binanın içinde size söylenmeyecek kadar çok kötü şeyler oluyor deniliyor. Sivil polisler uzun süre nöbet  tuttu girin çıkan olmadı

Kamuoyun şunu bilsin, Silifke’de devletin bütün birimleri bunun farkındadır netice itibariyle siyasi otorite de bunun farkında ve takibinde, kimsenin elinde sihirli değnek yoktur, bunlar zaman meselesidir. Ama burada kamuouyunun rahatsızlığını gündemde tutup burası unutulmasın bilinci var ama sunu söyleyeyim, herkes rahat olsun, kimse orayı unutmaz ,bizim de sorumluluğumuz oraya hizmete sunmaktır , burada bizlerde sorumluyuz” dedi.

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36