Eymen Gümüş, hizmet ağını genişletti

10 yıllık deneyimini yeni iş yeri ile taçlandırıyor.

Eymen Gümüş, hizmet ağını genişletti

Silifke’de 10 yıldır gümüş sektöründe hizmet veren Eymen Gümüş, hizmet ağını genişletiyor. Yeni mağazası ve yeni ürünleri ile Silifke halkına her geçen gün yeniliklerle buluşturan işletme anlayışı halk tarafından oldukça beğeni kazanıyor.

İstanbul kapalı çarşıda çekirdekten yetiştiğini ve çıraklık kalfalık eğitimini orada tamamlayıp yaklaşık 20 yıl İstanbul’da esnaflık yaptıktan sonra Silifke’ye geldiğini belirten Eymen Gümüş sahibi Recep Keleş, “Silifke’de 10. Yılımı doldurmaktan dolayı onur duyuyorum. Silifke halkı 10 yıldır bize sahip çıktı bizde onlara modayı takip edip en güzel ve son çıkan ürünleri sunduk. Bunun yası sıra hayal ettikleri takıları hayata geçirdik. Silifkeli hayal etti biz yaptık. Birbirinden özel ve güzel tasarımlar aynı gün içinde tasarladık ve teslim ettik. Tamamen gümüş ürünlerimizle yine sizlerle birlikteyiz. Yeni mağazamız daha geniş ve ürünlerimizi siz değerli Müşterilimizin daha rahat seçim yapabileceği bir vitrinimiz mevcuttur. 14 Şubat için ise bazı ürünlerimizde % 50 indirim yapıyoruz.” Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim gökçe 4 yıl önce

bu magazadan ürün alırken çok dikkat edin ya fiş vermezler ya fatura vermezler karı koca tam bir tezgah içindeler... gerçekten yazık yazık

banner36