Fatih Damatlar’dan Akyatan’a ziyaret

5 yıl süreyle Silifke’de kaymakamlık yapan ve geçen yıl İzmir Vali Yardımcılığı’na atanan Fatih Damatlar, Eski görev yeri olan Silifke’deki dostlarını ziyarete geldi.

Fatih Damatlar’dan Akyatan’a ziyaret

Yılbaşı iznini geçirmek için ilçemizi tercih eden Silifke eski kaymakamı Fatih damatlar, Saray Mahallesi Muhtarı Serkan Akyatan’ı ziyaret etti.

Eski günlerin anısına ilçedeki dostlarını ziyaret eden Damatlar, “Silifke benim yüreğimden koparamadığım her fırsatta gelmeyi planladığım bir ilçe. Burada görev yaptığım sürede çok dostluklar edindim. Hem ailem hem ben Silifke’yi çok seviyoruz. Yılbaşı iznimi de burada geçirmeyi planladım. Dostlarımı ziyaret ederek eski günlerin anısını tazeliyoruz” ifadesini kullandı.

Saray Mahallesi Muhtarı Akyatan ise, Kaymakam damatlara ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini ve memnun olduğunu belirtti. Kısa bir sohbetin ardından Damatlar’ı uğurlayan Akyatan, kendisine görevinde başarılar dilediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36