Gökbelen Yayla Şenliğinde Hüseyin Turan sahne aldı

Gökbelen Yayla Şenliğinde Hüseyin Turan sahne aldı

Gökbelen Yayla Şenliğinde Hüseyin Turan sahne aldı

 

Silifke Belediyesi tarafından Gökbelen Mahallesi’nde gerçekleştirilen Yayla Şenliğinde, Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Hüseyin Turan sahne alarak, şarkı ve türküleriyle sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.

Gökbelen Yaylasında düzenlenen şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Silifke Belediyesi Müzisyenlerinin yöresel türküleri seslendirdiği gecede Belediye Halk Oyunları ekibi de müthiş bir gösteri sundu. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte dereceye girenlere Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından teşekkür belgesi verildi.

MUHTAR GÖLGELİ, ‘EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Gökbelen Mahalle Muhtarı Mustafa Gölgeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları içerisinde yer alan böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ‘Göreve geldiği günden bu yana mahallemize hizmet alanında her türlü desteği veren ve her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

BAŞKAN TURGUT, ’30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI HİÇ BİR ZAMAN UNUTTURMAYACAĞIZ’

Şenlikte konuşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘30 Ağustos 1922 tarihi ordumuzun onurlu direnişi bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği ve Türk Milleti için umutsuzluğun sona erdiği, özlemlerin düş olmaktan çıktığı, halkımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadıkları yeni ve aydınlık bir döneme girdiği tarih olmuştur.

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen ve bunu da tüm dünyaya gösteren, kahraman şehit ve gazilerimizi bu özel gün nedeniyle bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz.

30 Ağustos bu nedenlerle tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı aynı coşkuyla kutlayacağız. Bu büyük gün vesilesi ile halkımızın bayramını tebrik ediyor, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz." dedi.

‘SİZLERİN DESTEĞİYLE KENTİMİZİ MODERN BİR İLÇE HALİNE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Göreve geldiği andan itibaren yaptığı hizmetlerden ve yapılacak olan projelerden bahseden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Siz vatandaşlarımızın desteğiyle kentimizi daha da güzelleştirmeye ve modern bir kent haline getirmeye devam edeceğiz. Köprüler, yollar, kale eteğine seyir terasları, mesire alanları, otoparklar, kapalı Pazar yerleri, canlı hayvan Pazar yerleri, kreşler, sosyal yaşam alanları, kütüphaneler, meydanlar ve daha aklınıza gelebilecek birçok hizmeti gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Halkımdan aldığım güç ve destekle her zaman siz vatandaşlarımızın yanındaydım ve yanında olmaya da devam edeceğim. Vatandaşlarımızın bu kentte daha mutlu yaşaması için devam eden projelerimiz var. Ve bu projelerimizi de hayata geçirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sağ olun var olun” diye konuştu.

HÜSEYİN TURAN TÜRKÜLERLE COŞTURDU

Gökbelen Yayla Meydanı’nda konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan sevenlerini gecenin geç saatlerine kadar coşturdu. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçıya dinleyicilerde konserin sonuna kadar eşlik etti. Ünlü sanatçı Turan, “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Sizlerle beni buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyorum” dedi. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sanatçı Hüseyin Turan’a plaket ve çiçek takdim etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79