Göksu Otel, baştan aşağı yenileniyor

Silifke şehir merkezinde, uzun yıllardır bakım ve onarımı yapılmadan hizmet veren Göksu Otel’in bütün odaları baştan aşağı yenileniyor. Otelin daha önce yapılan girişimlerle çevre düzenlemesi ve iç dekorasyon çalışmaları yapılmıştı.

Göksu Otel, baştan aşağı yenileniyor

Kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personelleriyle müşterilerinin beğenisini toplayan Göksu Otel, çevre düzenleme çalışmaları ve restaurant salonunu genişletmesinin ardından bütün odalarda tamir ve bakım çalışması başlattı. Odaların zemin döşemesi, banyo, tuvalet ve duvarları baştan aşağı yenileniyor.

Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra özel gün ve gecelerde de vatandaşların hizmetinde olan Göksu Otel, Kızkalesi’ne 15 km, Kuş Cennetine 5 km ve Adana Şakirpaşa Havaalanına sadece 150 km uzaklıkta bulunuyor. Otel, tarihi ve turizm zenginlikleriyle, bakire bir cennet olan Silifke’de hizmet vermenin mutluluğunu yaşarken, müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek için kendini yeniliyor.

"SİLİFKE’YE YAKIŞAN MODERN BİR OTEL HALİNE GETİRİYORUZ"

Göksu Otelin ilçeye yakışan modern bir görüntüye kavuşması için çalıştıklarını belirten Şirket Müdürü Mehmet Kafes, “Otelimiz, Göksu Nehri kıyısında ve şehir merkezinde kurulu olup, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, Alakart ve açık büfe servisleriyle eşsiz bir hizmet sunmaya devam emektedir.

25 odası, 2 suit odası ve toplam 50 yatak kapasitesiyle tarihi güzellikler, içerisinde yer alan otelimizin odalarında direkt telefon, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu tv, split klima, duş, wc, saç kurutma makinesi gibi ihtiyaçlar yer almaktadır. Daha önce çevre düzenleme çalışmaları, restaurant genişletilmesi gibi yaptığımız çalışmalarımızın ardından bütün odalarımızı yenileyerek, müşterilerimizi rahat ne nezih bir ortamda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Göksu Otelimiz uzun yıllar bakım ve onarım yapılmadan, klasik bir otel anlayışının dışına çıkamamıştır. Bu eksikliğin bir an önce giderilmesi için çalışmalarımızı tamamladık ve otelimizi yeni imajına kavuşturuyoruz”

"HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTEREK DEVAM EDİYORUZ"

“Hepimiz iyi biliyoruz ki, bölgemizin en büyük sorunu haliyle konaklama ve tanıtım olmuştur. Buradaki güzellikleri görmeye gelen insanların konaklayacak yerlerinin olmadığına şahit olduk. Hiçbir masraftan kaçınılmadan otelimizi Silifke’ye yakışır, modern ve donanımlı bir hizmet veren otel haline getireceğiz.

İnşallah bundan sonraki dönemde de hizmet kalitesini artırarak devam edeceğiz.  Ülkemizin birçok noktasından gelen konuklarımız artık Erdemli’ye, Anamur’a, Aydıncık’a gitmeyecek.

Silifke şehir merkezinde dileyen herkes rahatlıkla konaklayabilecektir. Bu da ilçemiz için çok önemlidir. Çünkü ilçemiz kültürüyle, tarihi kokusuyla, insanıyla apayrı bir güzelliğe sahiptir. Bu güzelliklerin tanıtılmasında da çok büyük bir hizmet verecektir. Bu muhteşem otelimizin ilçemize, yeniden hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bizlere çalışmalarımızda destek veren Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36