Gülnar Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Gülnar Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Gülnar Belediyesi araç filosunu genişletiyor
 Gülnar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişletiyor. Gülnar Belediyesi aldığı 1 adet Hidromek 140W Lastikli Ekskavatör’ü filosuna ekledi.

Gülnar Belediyesi araç parkına kazandırdığı yeni iş makinesi ile birlikte daha iyi hizmet vermeye hazır. Araç filosunu genişleten belediye yeni alınan aracın hizmet açılışını Gülnar Belediye binası önünde bir tören ile gerçekleştirdi.

Açılışa; Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın yanı sıra, İlçe Müftüsü Yusuf Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, meclis üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar programda yaptığı konuşmada; “ Öncelikle İdlib’de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şu an devam eden Bahar Kalkanı Harekatında Allah Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın.

Belediyenin her kuruşunu Gülnar halkına hizmet olarak geri verdiklerini söyleyen Başkan Ünüvar, Gülnar halkına en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Mersin genelinde bir afet yaşadık. İlçe Başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte mücadele ettik. Şükürler olsun bizim ilçemizde can kaybı olmadı. Afette döşemiz olduğumuz büzlerden ve yollarımızdan zarar görmeyeni yoktu. Mersin Milletvekillerimizin tamamı zarar tespiti için bizleri davet ettiler ve bizleri en güzel şekilde karşıladılar. Afetten zarar gören bütün ilçelerimize yardımda bulundular. Gülnar ilçemize de 500.000 TL yardımda bulundular. Bizler üzerine biraz daha para ekleyerek Gülnar Belediyemizin ihtiyacı olan ekskavatörü siz değerli halkımızın hizmetine sunuyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan Ekskavatörün yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. İmkânlarımız kısıtlı olmasına rağmen sınırlarımızı zorlayarak eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz.

Başkan Ünüvar, ayrım gayrım yapmadan Gülnarlılara kaliteli hizmeti sunduklarını ifade ederek yeni alınan iş makinesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Ayrıca iş makinesinin alınmasında ve ilçemize yapılan tüm hizmetler konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Mersin Milletvekilimiz ve TBMM Bütçe ve Komisyon Başkanımız Lütfi Elvan’a ve tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Yine ilçemiz adına desteklerini esirgemeyen Ak Parti İlçe Başkanımız Tevfik Kalemci Bey’e, Belediye Meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bütün araçlarımızla ve personellerimizle hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz’’dedi.

Program; Kurban kesimi ve İlçe Müftüsü Yusuf Kaya tarafından okunan dua ile son buldu.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79