Gülnar Belediyesi Sokak hayvanlarını unutmadı

Gülnar Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan, sokakta yaşayan hayvanlara mama ve ekmek yardımınla bulundu.

Gülnar Belediyesi Sokak hayvanlarını unutmadı

Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda, Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hekim Tolga Çalışkan, hava koşulları nedeniyle aç kalan, yiyecek bulmakta zorlanan sokakta yaşayan hayvanlar için ilçenin belli noktalarına mama ve ekmek koydu. Ayrıca vatandaşlardan gelen ihbar ile yaralı olan sokak hayvanlarımız da Veteriner Hekimimiz Tolga Çalışkan tarafından tedavi edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel“Gülnar Belediyesi olarak sokaktaki canlılarımızı unutmadık. Her yer karla kaplı olduğundan dolayı hayvanların yiyecek bulamayacağını düşünerek, onlara mama ve ekmek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar çok hayvana ulaşmaya çalışacağız. Biz yaz-kış zaten onlara mama desteği yapıyoruz, ancak böyle soğuk günlerde onlara daha fazla önem vermemiz gerekiyor” diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36