Gülnar Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulları kursları başladı.

Öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Okulların tatil olmasıyla birlikte başlattığımız ve şuana kadar çok sayıda öğrencinin başvuruda bulunduğu Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor.

Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için açılan kurslarda katılımcılara Kurs Hocası İbrahim Küçükışık yönetiminde futbol, basketbol ve voleybol dallarında eğitim verilecek.

Futbol, basketbol ve voleybol eğitimlerinin verileceği yaz spor okulları ile ilgili açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar “Bizim amacımız, çocuklarımızın hem hayatta daha başarılı, daha bilinçli bir birey olmasını sağlamak hem de onlara spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Onları ne kadar doğru yetiştirirsek, onlara ne kadar doğru yolu gösterirsek emin olun ki ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine çıkacaktır” dedi.

Başkan Ünüvar, “Bu yıl çok sayıda öğrencimiz yaz spor okullarımıza kayıt olmuş durumda. Bu yeni dönemde hedefimiz hem kursiyer çocuk sayımızı artırmak hem de spor anlamında çeşitliliği sağlamak. Şu anda futbol, basketbol ve voleybol kurslarımız ve kayıtlarımız devam etmektedir.

“Geleceğimizin teminatı çocuklar bizim için çok önemli”

Çocuklara spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini belirten Başkan Ünüvar “Bizler bu yola çıkarken özellikle eğitim ve spor alanındaki projelerimize önem vereceğimize söz verdik. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençler bizler için çok önemli. Bu ülkeyi, bu güzel vatanı biz onlara emanet edeceğiz. Onları ne kadar doğru yetiştirirsek, onlara ne kadar doğru yolu gösterirsek emin olun ki onlar bize karşılığını en iyi şekilde vereceklerdir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79