Gülnar’da hızar atölyesi halka açıldı

Gülnar Belediyesi hızar atölyesi üretimlerini halkın hizmetine sunuyor.

Gülnar’da hızar atölyesi halka açıldı

Yaklaşık iki ay önce üretime başlayan Belediye bünyesinde işleyen hızar atölyesinde üretilen piknik masaları Hükümet Konağı karşısında şadırvan etrafına konularak halkın hizmetine sunuldu.

Şehir merkezine konulan piknik masalarında incelemelerde bulunan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel burada yaptığı açıklamada, Gülnar’ı dışa bağımlı hizmet anlayışından kurtararak belediyenin kendi tesislerinde kendi araç, gereç ve çalışanlarıyla üretim yapmasını sağladıklarını belirtti. Vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu alanlara da bu piknik masaları yerleştirmeye devam ediyoruz. Şuana kadar yapılan çalışmaların hemşehrilerimiz tarafından beğenildiğini gördük. Bundan sonra da çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.

Hizmete sunulacak tüm ürünlerin Belediyenin öz sermayesi ve çalışanları vasıtasıyla ortaya konulacağının altını çizen Günel, "banklardan kamelyaya, kuş yuvalarından piknik masalarına kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altında üretilerek tasarruf sağlanacağını kaydetti. İlçenin dört bir yanına hızar atölyemiz sayesinde bu tür hizmetleri sunmaya devam edeceğiz, Gülnar halkımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36