Halk ekmek 11 noktada satışta

Mersin halkına daha ucuz ve kaliteli ekmek hizmeti vermek amacı ile 29 Şubat 2016 tarihinde açılışı yapılan MER-EK Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ürettiği ekmekleri Mersin merkezdeki 11 noktada vatandaşlara ulaştırıyor.

Halk ekmek 11 noktada satışta

El değmeden ve standart gramajda üretilen ekmekler sabah saat 06.00-09.00 ile öğleden sonra 15.00-17.00 arası 60 kuruşa satışa sunuluyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a ucuz ve lezzetli ekmek hizmeti sunduğu için teşekkürlerini ileten vatandaşlar, MER-EK Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlar ekmeklerini, Akdeniz’de Çilek Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı MER-DEK Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası civarı, Siteler Mahallesi Şah Düğün Salonu civarı, Güneş Mahallesi Güneş Mahalle Muhtarlığı yanı ile Atatürk Caddesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Taş Bina civarında, Toroslar’da Sağlık Mahallesi Çevik Kuvvet karşısı, Tozkopran Mahallesi Ecza deposu önü, Osmaniye Mahallesi Toros Belediyesi 150 metre aşağısı, Güneykent Mahallesi Cemile Hamdi Ongun Lisesi 150 metre aşağısı ile Akbelen Mahallesi Ayışığı Düğün Salonu civarında, Yenişehir’de Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Muhtarlığı ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu arası ve Mezitli’de Fatih Mahallesi Cengiztopel Caddesinde ki Halk Ekmek satış noktalarından alabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36