İdlib Şehidi Osman Ak için mevlit okutuldu

İdlib Şehidi Osman Ak için mevlit okutuldu

İdlib Şehidi Osman Ak için mevlit okutuldu
 

 HABER : ATİKE CEYLAN KAÇAR

 Silifke Kaymakamlığı Suriye'nin İdlib kentinde hava saldırısında şehit olan Silifkeli Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak için mevlid programı düzenlendi.

Şehidin Silifke’nin Yeğenli Mahallesindeki baba ocağında düzenlenen Mevlidde Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve dua okundu. Mevlit programında dualar edilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Öğle namazının ardından Şehidin Mevlit’ine katılan cemaate yemek ikram edildi.

Mevlid’e Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Bülent Keskinsoy, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt  ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid’in ardından taziye çadırı önünde taziyeleri kabul eden Şehidin babası Muhammet Ak ve annesi Meral Ak'a Kaymakam Ersin Emiroğlu ile acısını paylaştı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36