İhsan Küpük, Türk Diyanet Vakıf Sen'i ağırladı

Yeşilovacık Eski Belediye Başkanı İhsan Küpük, Türk Diyanet Vakıf Sen Mersin Şube Başkanı Nuh Yelli ve yöneticileri ile öğlen yemeğinde buluştu.

İhsan Küpük, Türk Diyanet Vakıf Sen'i ağırladı

Hacı Baba restoranda sendikacılarla bir araya gelen Küpük, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez kuruluşları olduğunu belirterek Türk Diyanet Vakıf Sen Mersin Şube yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Küpük yemekte yaptığı konuşmasında; “Sendikalı olmanın çalışanlar açısından önemli olduğu aşikârdır. Ayrıca binlerce üyenin bir araya geldiği bir platformda arkadaşlıklar edinmek, sıkı dostluklar kurmak ve güç oluşturmak noktasında da etkin bir camiadır. Bu gün Türk Diyanet Vakıf Sen Mersin Şubesinden değerli insanlarla bir araya geldik. Hoş sohbetler ettik. Sendika hakkında bilgi paylaşımın bulunduk” ifadesini kullandı.

Türk Diyanet Vakıf Sen Mersin Şube Başkanı Nuh Yelli ise misafirperverliğinden dolayı Eski Başkan Küpük’e sendika temsilcileri adına teşekkür etti.

Bol bol sohbetlerin yapıldığı buluşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektiren başkanlar ve yöneticiler birlik beraberlik mesajları verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36