İlçe koordinasyon toplantıları devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa daha hızlı, etkin ve verimli hizmet sunmak amacıyla ilçe belediyelerinde ‘Koordinasyon Toplantıları’ düzenliyor.

İlçe koordinasyon toplantıları devam ediyor
Daha önce Tarsus, Anamur ve Bozyazı Belediyesi’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantıları, bu kez Toroslar Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Toroslar Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan Karadağ, Meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları da katıldı.

Toplantıda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce Toroslar ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan hizmetler ile ilgili MESKİ, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı,  Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından sunumlar yapılarak, başta Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna olmak üzere Meclis üyelerinin de görüşleri alındı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36