İlk ‘Altın Çilek Ödülleri’ için geri sayım başladı

İlk ‘Altın Çilek Ödülleri’ için geri sayım başladı

İlk ‘Altın Çilek Ödülleri’ için  geri sayım başladı
 ‘Altın Çilek Ödülleri’nde sona gelindi. Mersin’de bu yıl ilki düzenlenecek olan etkinlik için son hazırlıklar yapılıyor. 16 Nisan gecesi gerçekleşecek törene ünlü isimlerin dışında Mersin’in tanınmış simaları ve iş insanları ile cemiyet hayatının önde gelen isimleri Altın Çilek Ödülleri gecesinde buluşacak.

Turizm, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘1.Mersin Altın Çilek Ödülleri’ gecesinde sanat, spor, sinema, televizyon, müzik ve Mersin iş dünyasının en iyileri bir araya gelecek. Yaklaşık 40 farklı kategoride ödül kazanan ulusal ve yerel isimler, 16 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’den itibaren Mersin Noax Hotel’de olacak. Gecenin sunuculuğunu ise Şenol İpek ve Didem Delen üstlenecek.

Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt’un organize ettiği ve Noax Hotel sponsorluğunda  ‘1. Mersin Altın Çilek Ödülleri’nde kazananlar Nisan ayının ilk haftasında www.altincilekodulleri.com web sayfasında ve sosyal medya hesaplarından açıklanacaktır. Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt geceyle ilgili olarak “Türkiye’nin En güzel ve özel şehirlerinden birisi olan Mersin başta olmak üzere tüm ilçeleri ve Türkiye adına çok önemli bir ödül törenini ülkemize kazandıracağız. İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik adına, Mersin turizminin markalaşması adına bu organizasyon önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36