İmambekirli sakinlerinden park teşekkürü

İmambekirli Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, Silifke Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan çocuk parkı için Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

İmambekirli sakinlerinden park teşekkürü

Mahallelerine park yapılması için Başkan Turgut’a ricada bulunan ve talepleri araştırılıp olumlu bulunan İmambekirli Mahallesi sakinleri, yapımı tamamlanan oyun parkı için topluca teşekkür ettiler.

Mahalle merkezine yapılan parkın mahalleliye sevinç yaşattığını söyleyen Muhtar Mustafa Öztürk, “Belediyemizin mahallemize kazandırdığı hizmetlerden memnunuz. Yol, sosyal alanlar ve parklar gibi imkânlar ölçüsünde daha birçok hizmeti hayata geçiriyor. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşanmadan çözüme kavuşturuyorlar. Mahallemizin önemli bir eksikliği olan parkımız yoktu, çok şükür oda belediyemiz tarafından tamamlandı. Çocuklarımız şimdi bu parklarda oynarken çok mutlu oluyorlar. Mahalle sakinleri olarak parkımıza ve yapılan diğer hizmetlere sahip çıkmalı ve korumalıyız” dedi.

“HALKIMIZIN TALEPLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Hizmete sundukları parkın asıl sahiplerinin bundan sonra vatandaşlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kısa bir sürede burayı inşa ederek, çocuklarımızın oynayabileceği, hoşça vakit geçirebileceği bir parka dönüştürdük. Mahallelerimizin her birine sırasıyla modern ve yeni hizmetler kavuşturmaya devam ediyoruz. Şehir merkezimiz ve birçok mahallemizde yeni parklarımızı ve sosyal yaşam alanlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Gelecek nesillere gönül rahatlığı ile bırakabileceğimiz ve yaşayabileceğimiz sağlıklı bir çevre için bu hizmetlere önem veriyoruz.

Biz sizlerin taleplerini yerine getirmek için varız. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Yeter ki istekleriniz makul olsun, yapılabilir olsun. Park isteğinizi değerlendirdik, yerinde bulduk ve hemen harekete geçtik. Yollarımızın bakım ve yenileme çalışmalarını yaptık. Diğer eksikliklerimizi ve talep edilen hizmetleri de kısa zaman sonra bir bir yerine getireceğiz.

Bu teşekkürleriniz ve sıcak yaklaşımınız, yoğun çalışma tempomuz içinde bize moral ve motivasyon vermiştir. Ben de sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79