Işıklı ve Yeşilovacık’ta yollar yapılıyor

Işıklı ve Yeşilovacık’ta yollar yapılıyor

Işıklı ve Yeşilovacık’ta yollar yapılıyor


Işıklı ve Yeşilovacık Mahallelerinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, plan ve program dâhilinde bütün yolların yapılacağını belirtti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yeşilovacık ve Işıklı Mahallesi’nde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Mahalle mahalle yapılan yolları tespit ederek, devam eden çalışmaları da yerinde gören Turgut, kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini de dinledi.

Akdere, Işıklı ve Yeşilovacık’ın gelişen ve gün geçtikçe değer kazanan mahalleler olduğunu ifade eden Başkan Turgut, “Silifke Belediyesi olarak görev yaptığımız süre zarfında bütün mahallelerimizin yol sorununu çözeceğiz. Önce yollarımızın stabilize bakımlarını ardından da asfaltlama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken şu hususa dikkat ediyoruz. Artık her köy ve her yerleşim yeri birer mahalle ve mahalleye bağlı oldu. Yollarımızı açarken veya bakımlarını yaparken önce ölçümlerini yapıyor, nereden hangi yolun geçtiğini, nereden nasıl bir yol açılacağını tespit ediyor, daha sonra bu yollarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirirken bu hesaplamaları da dikkate alarak hizmetlerimizi ulaştırıyoruz” dedi.

Yeşilovacık ve Işıklı Mahallelerinde mahalle içi yolların büyük bir kısmının yapıldığını ve bu hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, “Mahallemiz önceki dönemlerde belde belediye olmasına rağmen bu kadar hizmet alamıyordu. Yeni yasa sıkıntılı olmasına rağmen mahallemize güzel hizmetler getirdiniz. Özellikle mahalle içi ve arazi yollarımızın yapılması bizleri mutlu etti. Eksik kalan yollarımızın da yapılmasını istiyoruz” diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79