İSTSİDER, Genel Kurulu yapılacak

İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği 10 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00 da Genel Kurulunu üyelerin katılımıyla yapacak.

İSTSİDER, Genel Kurulu yapılacak

İstanbul’da yaşayan insanların ve öğrencilerin her zaman yanında olan İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurulunu üyelerinin katılımıyla yapıyor.

 İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Sadık Avcı yaptığı açıklamada“Derneğimizin genel kurulu 10 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00 da , İstiklal caddesi Mısır Apt.no .163 kat 1 .daire 1 adresinde çoğunluk şartı aranmaksızın yapılacaktır.

 Genel kurul öncesinde hep birlikte kahvaltı yapılıp , sohbet edilip, hasret giderilecektir.Bu nedenle genel kurulumuza bütün hemşehrilerimiz eşleri ile birlikte davetlidir.Saygı ve sevgilerimizle.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79