İSTSİDER, Öğrencilere ev sahipliği yaptı

İstanbul'da Silifkelileri bir araya getiren İstanbul Silifke Kültür Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetimi her sene olduğu gibi bu senede İstanbul'da üniversite kazanan öğrencilerle Taşucu Lütfi Elvan Öğretmenevinde tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluştu.

İSTSİDER, Öğrencilere ev sahipliği yaptı

 İstanbul'da Silifkelileri bir araya getiren İstanbul Silifke Kültür  Dayanışma  Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetimi  her sene olduğu gibi bu senede  İstanbul'da üniversite kazanan öğrencilerle Taşucu Lütfi Elvan Öğretmenevinde tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluştu.

Covit 19'a karşı sosyal mesafe korunurken,  açık havada gerçekleştirilen kahvaltı da konuşma yapan İstanbul Silifke Kültür, Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Sadık Avcı,"İSTSİDER'i, İstanbul'da yaşayan Silifkelileri ve Silifke dostlarını bir araya getirmek, Silifkeliler arasında sosyal yardımlaşmayı geliştirmek, Silifke kültürünün yaşanmasını ve sonraki nesillere aktarılmasını sağlamak, iletişim ve dayanışmayı güçlendirmek amacı ile 4 Ekim 2004 tarihinde kurduk. Derneği kurarken iki amacımız vardı. Birincisi İstanbul'da yaşayan Silifkelileri bir çatı altında toplamak, birbirlerine destek olmalarına yardımcı olmak, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak; ikincisi ise İstanbul'da üniversite kazanmış öğrencilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaktı. Bu güne kadar her zaman başarılı olduk." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36