Karahacılı Sakinleri, Silifke Belediyesini Ödüllendirdi

Karahacılı Sakinleri, Silifke Belediyesini Ödüllendirdi

Karahacılı Sakinleri, Silifke Belediyesini Ödüllendirdi


Silifke Belediyesi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Karahacılı Muhtarı Bayram Ali Bulut, yürütülen hizmetlerden dolayı Başkan Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür etti.

Mahallesinde yapımı devam eden çalışmalardan dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve personeline teşekkür eden Karahacılı Muhtarı Bayram Ali Bulut, mahalle sakinlerinin katılımıyla düzenlediği yemekte Başkan Turgut ve CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’ı ödüllendirdi.

“BELEDİYEMİZ EKSİKLİKLERİMİZİ BİR BİR ÇÖZÜME KAVUŞTURDU”

Mahallesine talepte bulunduğu eksikliklerin Silifke Belediyesi tarafından bir bir çözüme kavuşturulduğunu açıklayan Muhtar Bulut, “Belediye Başkanımız ve ekibini yürekten kutluyorum. Daha önce gerçekleştirdiği ziyaretlerinde mahallemizin eksikliklerini tespit ederek tek tek not almıştı. Kısa bir süre sonra bu eksiklikleri tamamlamak için çalışmalara başladı. Sosyal Belediyecilik bu olsa gerek. İsteklerimize ve ihtiyaçlarımıza anında karşılık veren Sayın Başkanımıza şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi. Muhtar Bulut konuşmasının ardından Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’a teşekkür plaketi takdim etti.

BAŞKAN TURGUT’A BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u aralarında görmekten çok büyük mutluluk duyduklarını belirten mahalle sakinleri, Karahacılı’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Yemek hazırlayan mahalleli kadınlarla sohbet eden Başkan Turgut, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak yeni hizmetlerin Karahacılı Mahallesine getirileceğini ifade etti.

Turgut, “Göreve geldiğimiz günden beri mahalle ziyaretlerimize büyük önem veriyoruz. Daha önce Silifke’nin 14 mahallesi vardı şimdi 88 mahallesi oldu. İmkânlarımız ölçüsünde her mahallemizi tek tek dolaşarak muhtarlarımızla birlikte eksiklikleri tespit ediyor ve bu eksiklikleri sırasıyla bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Karahacılı Mahallemiz güler yüzlü ve misafirperver insanlarıyla, doğasıyla, yaylasıyla güzel bir cazibe merkezi. Burada kalıcı ve yeni hizmetler yapmaya, mahallemizi hak ettiği konuma getirmeye devam edeceğiz. Sizlerle böyle güzel bir yemekte buluşmaktan son derece mutluluk duydum. Emeğinize ve yüreğinize sağlık” dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36