Kaymakam Cinbir Otogar esnafıyla aşure dağıttı

Kaymakam Cinbir Otogar esnafıyla aşure dağıttı

Kaymakam Cinbir Otogar esnafıyla aşure dağıttı

  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürlüğünce Cuma namazı çıkışı otogara gelen vatandaşlara ve Cuma namazı için otogar mescidine gelen misafirlere ikram ettiler.

 HABER: ATİKE CEYLAN 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ile birlikte vatandaşa aşure dağıtan otogar esnafı, “ böylesine hayırlı bir ikramda ve günde kaymakam beyi aramızda görmekten onur duyduk. Birlikte aşure dağıtmak bizleri mutlu etti” dedi.

Aşure dağıtan kaymakamı gören vatandaş sıraya geçerek kaymakam Cinbir’in elinden bol kepçe aşurelerini aldılar.

 Otogar esnafıyla birlikte aşure dağıtmaktan oldukça mutlu olduğunu belirten Kaymakam Cinbir ise, böylesine mübarek bir günde dağıttığınız aşureleri Allah kabul etsin. Sizlerle birlikte olmak  bizleri de oldukça mutlu etti. Bugünler birlikteliğimizin daha da arttığı günler olmalıdır” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Emin Uygun, 

, "Müslümanlar için Muharrem ayının ayrı bir yeri vardır. Biz de esnaf kardeşlerimizin destekleri ve el birliğiyle 500 kişiye ikram edebileceğimiz aşureyi hazırladık. Aşureyi her çeşit kuru ve yaş bakliyatlardan yaptık. Aşurenin çeşnisindeki zenginliği, damak tadı çok güzel olan bir yiyecek. Ayrıca aşure toplumsal kenetlenme ve kardeşliğin sembolü bir yiyecektir. Dağıtımını yaptığımız aşureler inşallah ilçemizin  ve ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olur." diye konuştu.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36