Kaymakam Cinbir’den bayram ziyareti

Kaymakam Cinbir’den bayram ziyareti

Kaymakam Cinbir’den bayram ziyareti

 Silifke Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma töreni Halk Eğitim Merkezi salonunda Kaymakam Şevket Cinbir başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe protokolünün tam kadro katıldığı bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken, bayramlaşma programına katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen bayramlaşma töreninde söz alan İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, katılımcılara teşekkür ederek, dayanışmanın ve paylaşmanın bir örneğinin bu salonda sergilendiğine de değindi.

Kaymakam Şevket Cinbir yaptığı konuşmada, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz bu bayramlaşma töreninde büyük bir Silifke tablosu görüyorum. Burada tüm halkımızla memuruyla, amiriyle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla bir bütün olduğumuzu ortaya koyan bir tabloyla karşı karşıyayız. Ben bu birlik ve beraberlikten son derece memnun ve mutluyum. Allah hepinizden arzı olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte daha nice mutlu bayramlara erişmeniz dileğimle sizleri selamlıyorum” dedi.

Daha sonra protokol üyeleri de söz alarak, salonda bulunan misafirlerin ve tüm Silifkelilerin bayramlarını kutladıklarını bildirdiler.

Silifke Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni daha sonra Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Huzurevi, İtfaiye Grup Amirliği, Devlet Hastanesi, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan personeli görev başında ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36