Kaymakam dediğin böyle olur

Kaymakam dediğin böyle olur

Kaymakam dediğin böyle olur

Silifke kaymakamı Şevket Cinbir, Cuma günlerini halk yapmasıyla vatandaşın gönlünde taht kurmuştu. Bununla da yetinmeyen Kaymakam Cinbir fırsat bulduğu zamanlarda halkın arasında bulunuyor.

Bu durum vatandaşı memnun ederken, kaymakam Cinbir’de vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemiş ve inceleme fırsatı buluyor.

 Son olarak Silifke merkez Alaaddin Camii önünde camide restorasyon çalışmaları yapan firma sahipleri, hocalar ve vatandaşla sohbet eden Kaymakam Cinbir mütevazi davranışı ile takdir topladı.

Vatandaşlar ise: “her an aramızda olan kaymamamızı çok seviyoruz. Sorunlarımızı birebir dinlediği gibi çözümü içinde anında harekete geçiyor. Bu anlamda gerek makamda gerekse halkın arasında kendisi ile rahatlıkla görüşebildiğimiz için çok şanslıyız” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36