Kaymakam Emiroğlu’ndan Anneler Günü ziyareti

Kaymakam Emiroğlu’ndan Anneler Günü ziyareti

Kaymakam Emiroğlu’ndan Anneler Günü ziyareti

 Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu , 'FIRAT Kalkanı Operasyonu'nda şehit düşen Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ali Gölge'nin annesi Elif Gölge’ye ‘’ Anneler Günü ‘’ ziyareti gerçekleştirdi.

İlçeye bağlı Atayurt mahallesinde gerçekleşen ziyarete Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok katıldı.

Kaymakam Emiroğlu ve Başkanvekili Altunok tarafından Şehit Ali Gölge’nin annesine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Şehit annesi Gölge , ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Kaymakam Emiroğlu , ‘’ Vatan uğrunda şehit düşen tüm askerlerimizin annelerinin anneler  gününü kutluyor, sağlıklı bir ömür diliyorum.’’ Dedi

Kaymakam’dan 105 yaşındaki Zeynep Köse’ye sürpriz ziyaret

Kaymakam Emiroğlu şehit annesi ziyaretinden sonra aynı mahallede yaşayan 105 yaşındaki Zeynep Köse’nin de anneler gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Birlikte bir süre sosyal mesafeyi korumaya dikkat ederek sohbet eden Kaymakam Emiroğlu, yaşlı kadına sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmesini diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79