Kaymakam Nazlı Mara yaylasında

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Mara yaylasında vatandaşları ziyaret ederek yöre halkının talep ve sorunlarını dinledi.

Kaymakam Nazlı Mara yaylasında

 Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Mara yaylasında vatandaşları ziyaret ederek yöre halkının talep ve sorunlarını dinledi

Sarıaydın, Kıca, Çatak, Kocaoluk, Ayaştürkmenli, Özboynuinceli Kavak ve Kırobası (Mara) mahallelerinde yaşayan vatandaşları ziyaret eden Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı mara yaylasında muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kırobası (Mara) Mahallesinde düzenlenen toplantıda çevre mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından yayla bölgesinde yaşanan sorun ve istekler masaya yatırıldı. Vatandaşlar ve muhtarlar, elektrik kesintileri, mevcut yolların bakımı ve onarımı, yeni yolların açılması, içme suyu ve kanalizasyon, sağlık, güvenlik, eğitim, tarım ve hayvancılıkla ilgili alanlarda karşılaşılan sorunlar hakkında Kaymakam Nazlı’dan istekte bulundular. Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar ayrıca Silifke Kaymakamlığı görevine yeni atanan Kaymakam Nazlı’ya hayırlı olsun dileğinde bulunmayı da ihmal etmediler.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise konuşmasında, “Sevgili hemşehrilerim, bildiğiniz üzere İlçe

Kaymakamı olarak yeni göreve başladım. Bugün de hem sizlerle tanışmak hem de sizlerin sorun ve isteklerini dinlemek için ziyaretinize geldim. Sizlerle bugün burada olmaktan son derece  mutlu ve memnun oldum. Bundan böyle ilçemize bağlı 88 mahallemizi fırsat buldukça gezerek mahalle muhtarlarımızla ve siz değerli vatandaşlarımıza bir araya gelme gayreti içerisindeyim. Amacımız mahallelerimiz hakkında bilgi sahibi olmak, ortaya çıkan sorunların çözümü noktasında ise ortak kararlarda buluşmaktır. Siz değerli muhtarlarımız ve vatandaşlarımız aracılığıyla tespit edilen eksiklikleri ve talepleri tesbit ederek bu talepleri en kısa zamanda çözüme kavuşturmak azmi ve kararlığı içerisindeyim. Bugün burada bizlerle bir arada olan Mara yaylası ve çevre mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. İlgili kurum müdürlerimiz ve belediye başkanımızla birlikte bizlere ulaşan sorunları el birliği ile çözüme kavuşturarak siz değerli vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştıracağız. Misafirperverliğiniz ve sıcak karşılamalarınız için başta muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerden  gelen istek ve talepler bizler için çok önemlidir. Çözümü noktasında da gereken çalışmayı titizlikle yerine getireceğiz” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, Mersin Büyükşehir Belediyesi  Koordinasyon Merkezi Müdürü Atilla Erden, MESKİ Şube Müdürü Bahadır Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Yusuf Gün ve diğer kurum müdür ve temsilcilerinin de katıldığı toplantı sonunda konuşan Kırobası (Mara) Muhtarı Mustafa Türe konuşmasında, böylesine güzel bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ilçemiz yöneticilerinin mahallemize gelerek muhtar arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeleri bizleri çok memnun etmiştir. İlçe kaymakamımızla ve diğer kurumlarımızla her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaparak yayla mahallelerimizde yaşanan sorunların bir an evvel çözüleceğini ümit ediyoruz” diyen Muhtar Türe misafirlere çeşitli ikramlarda da bulundu.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79