Kaymakam Nazlı ,'' Silifke'nin tüm renkleri ile bir araya geleceğiz''

Kaymakam Nazlı ,'' Silifke'nin tüm renkleri ile bir araya geleceğiz''

Kaymakam Nazlı ,'' Silifke'nin tüm renkleri ile bir araya geleceğiz''
    Silifke’nin ülke genelinde gücünü göstermesi, hükümet yatırımlarından gerekli desteği alabilmek adına güçlü bir Silifke oluşturmak için yapılan toplantılar Kaymakam Namık Kemal Nazlı Başkanlığında devam ederken, Kaymakam Nazlı, lobi faaliyetlerini daha geniş kitlelere yayacaklarını ve Silifke’nin renkleri ile bir araya gelmeyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kaymakam Namık Kemal Nazlı’nın başkanlık ettiği toplantıya, Mersin’den Müdürlük düzeyinde de katılım gerçekleşti. 5 Şubat Cuma günü akşam Göksu Otelde yapılan toplantıya; Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok, İl Kültür Müdürü Emre Duru, PTT Mersin Başmüdürü Kaan Uysan, İl Tarım Müdür Yardımcısı Mustafa Nevzat Zayim, Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fatih Dölek, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkan Vekili Kubilay Öztürk, TSO Başkanı Nurettin Kaynar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Koçak, Bakkallar ve Gıda Satıcıları Odası Başkanı Zahide Doğan, Minibüsçüler Odası Başkan Vekili Selami Saygılı, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve basın mensupları katılırken, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları teknik bir hata nedeni ile toplantıda yer alamadılar.

ENERJİ VAR

Samimi bir havada gerçekleşen toplantıda konuşan Kaymakam Namık Kemal Nazlı, “Siyasi menfaat gözetmeksizin her şeye varız. Silifke’nin renkleri ile bir araya geleceğiz. Şu ana kadar oda başkanları ve basınla buluştuk. Elimiz ağrıyacak, omzumuz düşecek ancak kol kola vererek güçlü bir Silifke olmayı başaracağız. Güçlü bir Silifke için oluşturmak için enerjiye ihtiyaç var. Bu enerjinin oluşması ile birlikte Silifke çok daha iyi noktalara gelecektir.

Bugün aramızda Mersin ilimizde Müdürlük yapan Silifkeli hemşerilerimiz var. Onları da aramızda görmekten mutlu olduk. Çukurova Radyosu Müdürü Sebahattin Kahraman’ın kent dışında olması nedeni ile toplantımıza katılamadı. Diğer hemşerilerimiz aramızda. Onlarla daha da güçlü olacağız.

Bugün Silifke’de, yarın Mersin’de daha sonra Ankara’da, İstanbul’da bu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Bu güçlü Silifke lobisini bizler göremeyebiliriz ancak sizler bu gelişmeyi canlı olarak göreceksiniz. Bu başlangıcı yapan bizleri de hatırlarsanız mutlu oluruz. Hedef Güçlü Silifke ve bu güç Silifke’de var ve insanlar bir hareket bekliyorlar. Bu hareket başladı ve kısa sürede olmayacak belki bu ama çok güçlü bir Silifke olacağına inanıyorum” diyerek, Mersin’den katılım sağlayan Müdürleri tanıttı ve Mersin’in yönetiminde Silifkeli il müdürlerinin olmasının Silifke’nin büyük bir şansı olarak nitelendirdi.

Toplantıların beklenilen seviyenin çok üstünde gerçekleştiğini dile getiren Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ise, “İl Müdürlerimiz elimiz, ayağımız. Onların sayesinde Silifke’de güzel ve kalıcı yatırımlar yapılıyor. Sayın Valimizin ziyaretlerinde de Silifke’de yapılacak olan yatırımların bölgelerini gezdik. Uzuncaburç, Cennet-Cehennem, Kapızlı sahil, Silifke Kalesi...

 Bunlar Silifke için önemli gelişmeler. İl Müdürlerimiz Silifke Lobisi için çok önemli birer misyon üstleniyorlar. Bugün aramızdalar ve bizlere güç verdiler.

SİLİFKE’NİN SAHİBİ TÜM SİLİFKELİLERDİR

Silifke’miz sahipsiz değil. Bu konuda çok anlamsız sözler sarf ediliyor. Silifke’nin sahibi bizleriz. Silifke’nin sahibi Silifkelilerdir. Bunun için yapılması gereken birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilmek. Bu gerçekleştirildiği anda bu söz hiçbir zaman tekrar gündeme gelmeyecektir. Silifke’nin sahibi bizleriz.

Güçlü bir Silifke’nin temellerinin atılmasında bizlere her zaman yardımcı olan destek veren Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” diyerek, her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.

Toplantıya atılmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren İl Tarım Müdür Yardımcısı Mustafa Nevzat Zayim ise, Mersin’in ülke tarımından çok önemli bir noktada olduğunu belirterek, “Silifke ilimizde başı çeken ilçelerimizin başında geliyor. Çilekte birinci ve ciddi bir marka... Yoğurt için tescil önemli ve coğrafi işareti alınmalı. Keben narı için de

çalışma yapılmalıdır. Mersin genelinde tantuni ve cezerye ile ilgili olarak tescil çalışmaları da sürüyor” diyerek, Tarım Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aktardı. Toplantının Silifke için çok yararlı olacağına inandığını dile getirdi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Çok heyecanlı olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru da, özetle, “Silifke’nin bir evladı olarak, birlik ve beraberlik içinde Silifke’nin gür sesinin çıkması için yapılacak çalışmalarda bizler de katkılar elbette sağlayacağız. Silifke’nin gücüne güç katacak yatırımlar ve hizmetlerde bizler hazırız” diyerek, göreve geldiği günden bu yana Silifke ve Mersin geneline yapılmış olan Kültür ve Turizm Bakanlığının hizmet ve yatırımları konusunda katılımcıları bilgilendirerek, toplantının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Mersin PPT Baş Müdürü Kaan Uysal ise, Silifke sevdalısı, Silifke aşığı olarak öyle bir toplantının yapılmasından çok mutlu olduğunu belirterek, “Özlemle beklediğimiz bir gelişmenin içerisinde yer almak, birlikte yol almak için üzerimize düşen göreve her zaman hazırız” diyerek toplantının yapılmasına emek ve destek verenlere teşekkür etti.

Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fatih Dölek de, Silifke’nin gelişmesi ve kalkınması için her zaman hazır olduğunu ifade ederek, “Öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada siyasi partilerin ilçe başkanları, odalarımızın temsilcileri ve basın mensupları ile yapılan bu toplantının genişleyeceğine ve geniş katılımlarla yapılacağına inanıyorum. Ben Silifke’nin neferiyim, halkımızın hizmetindeyim” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Kaymakam Nazlı’ya teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, özetle, “Böyle bir toplantının başlamasında Sayın Kaymakamımızın büyük gayretleri var. Hepimizin arzu ettiği bir çalışmayı başlattılar. Kendilerine minnettarız.

Silifke Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Kentimize gerekli hizmet ve yatırımların yapılması konusunda Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın büyük katkı ve destekleri var. Bakanımıza ve değerli milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

Kentimizin bağrından yetişmiş değerli müdürlerimizin her zaman yanında ve destekçisiyiz. Onları Mersin’de görev yapması bizler için önemli. Sayın Valimiz Ali İhsan Su da bizim için büyük bir şans. Silifke’mizi çok seviyor. Her fırsatta Silifke’ye gelerek, Silifke’nin sorunlarının çözümünde destek veriyorlar. Silifke’miz Kaymakamı ve Valisi ile önemli noktalara gelecektir” diyerek, Silifke’nin gücü için bedeninin ortaya koymaya hazır olduğunu kaydetti.

Toplantıya katılan diğer katılımcılarda kısa konuşmalar yaparak, oluşturulacak lmobinin Silifke’nin gelişmesinde çok önemli bir görev üstleneceğini dilme getirerek, emek harcayanlara, destek verenlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36