Keben’de Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

SİLİFKE'DE Keben’de Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Keben’de Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

 Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Keben Mahallesinde düzenlenen “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet”  temalı Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Keben Mahalle Camiinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcısı Ömer Savar, İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Müftüsü Emin Yüksek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Süngü, Mahalle Muhtarı Murat Temur ve vatandaşlar katıldı.

Kutlu Doğum Haftası’nı vatandaşlarla birlikte kutlayıp, bu çerçevede tertiplenen etkinliklerde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Turgut, “Bu günlerde bir kez daha, Peygamber efendimizin dünyaya teşrifinin manevi feyzinden hep birlikte istifade etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Keben Mahallesi sakinlerimizin bir araya gelerek böyle anlamlı bir haftada düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğine katılmaktan büyük mutluluk duydum. Kutlu Doğum Haftamızın hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“İslami anlayışında öfkeye, kine, düşmanlığa, ötekileştirmeye yer yoktur” diye konuşarak tüm vatandaşların Kutlu Doğum Haftasını kutlayan İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir ise, “Bu kutlu haftada, Peygamberimiz’in aktardığı ilahi mesajlara kulak vermeli, O’nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, O’nun çağrısını gür bir sesle dünyaya duyurmalıyız. Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatıldığı Doğum Haftası’nın bu yoldaki çabalara önemli katkılar sağlayacağına eminim. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek daha güçlü olmamız gerekiyor. Kutlu Doğum Haftamızın hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Keben mahallesi sakinleri olarak düzenlenen etkinliğe katılmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, İlçe Müftüsü Emin Yüksek’e ve vatandaşlara teşekkür eden Mahalle Muhtarı Murat Temur, “Kutlu Doğum Haftası’nda Sevgili Peygamberimizi daha iyi anlamaya çalışmalı, onun bizleri sevgiyle birleştiren çağrısına kulak vermeliyiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin mübarek Kutlu Doğum Haftası’nı kutlar, sağlık, mutluluk, hayır ve esenliklere vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79