Kent Konseyinden Başkanvekili Altunok’a ziyaret

Kent Konseyinden Başkanvekili Altunok’a ziyaret

Kent Konseyinden Başkanvekili Altunok’a ziyaret

 Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u ziyaret ederek, kentin gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok göreve yeni seçilen Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu ile yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Kent konseylerinin kentin gelişmesi ve kalkınması adına önemli görevler üstlendiğine vurgu yapan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Kent Konseyi herkesin bildiği üzere gönüllülük esası üzerine kurulmuştur ve aslında belediyeler içinde çok büyük avantajdır. Günlük yoğun tempo çalışmalarımız içerisinde bizler belki bir sürü görüşü oluşturma şansımız olmayabilir ama gönüllüler tarafından oluşturulan bu görüşler bizlere yol gösterici olmaktadır.

Silifke Belediyesi olarak göreve yeni seçilen Kent Konseyi yönetim kurulu üyelerimizi ve Başkanımız Vehbi Kadıoğlu’nu ayrıca tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Silifke’miz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak, başarılı hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Yeter ki biz birliğimizi bütünlüğümüzü kaybetmeyelim, bir birimize sarılalım. Bu memlekete sahip çıkalım’ diye konuştu.

KENT KONSEYİ BAŞKANI KADIOĞLU, ‘ORTAK AKILA ÖNEM VERİYORUZ’

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a hizmetlerinde başarılar dileyen Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu ise “Her zaman olduğu ortak akılla, birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerimizi yürüteceğimize eminiz. Bu süreçte de Silifke’miz için güzel projelere imza atmayı ümit ediyoruz. Şahsım ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızın hepsi pırıl pırıl ve bu kente bir şeyler kazandırabilmek adına gece gündüz çalışan insanlarız. İnşallah el ele vererek daha yaşanılır bir Silifke’yi hep birlikte inşa ederiz’ dedi. Yönetim kurulu üyeleriyle de tek tek tanışan Başkanvekili Altunok, Kent Konseyi ile kurulan güçlü bağın daha da kuvvetlendirilerek devam edeceğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36