Kılıç Silifke İdman Yurdu yönetiminden hayırlı olsun ziyareti.

Kılıç Silifke İdman Yurdu yönetiminden hayırlı olsun ziyareti.

Kılıç Silifke İdman Yurdu yönetiminden hayırlı olsun ziyareti.
 Mersin'imizi Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde  temsil eden Kılıç Silifke İdman Yurdu Kulübü Yönetimi,  Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ve İl Spor Müdürü Osman Yıldızbakan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, Antrenörler Ali Çetin ve Eyüp Doğan hazır bulundular. İl Gençlik ve Spor Müdürü Demir,

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig'indeki temsilcimiz Kılıç Silifke İdman Yurdu Voleybol takımı Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek önümüzdeki sezonda başarılar diledi.

Kılıç Silifke İdman Yurdu Voleybol takımı Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ise her sene başarılı bir şekilde Silifke ve Mersin’i temsil edeceklerini belirterek, yeni görevinde Mersin Gençlik  ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e başarılar diledi.

Gayet sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Kılıç  Silifke İdman Yurdu Voleybol takımı Başkanı Gürhan Dölek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e ve İl Spor Müdürü Osman Yıldızbakan'a  33 numaralı formaları hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79