Kiloyla tavuk pişirimi hizmetinizde

Kiloyla tavuk pişirimi hizmetinizde

Kiloyla tavuk pişirimi hizmetinizde


Silifke ‘de kiloyla tavuk pişirimi hizmeti verilmeye başlandı.  Silifke Fevzi Çakmak Caddesi Kaymakamlık binası trafik ışıklarında hizmete giren altın Kanat isimli iş yerinde kiloyla tavuk pişirimi ve servisi yapılmakta.

İşletme sahibi Mustafa Kemal Gündüz, açtıkları lokantada isteyen müşterilerine kilo ile ızgara tavuk pişirimi yaptıklarını isteyene lokantalarında servis yaparak hizmet sunduklarını söyledi.

 Tavuğun market fiyatıyla pişirimli fiyatın neredeyse aynı olduğunu belirten işletme sahibi Gündüz, Kanat ızgara tavuğun kilosunun evlere ve işyerlerine tam paket servisin kilosunun 22 TL olduğunu  belirtirken,  işyerinde servis yapıldığında kilosu 23 TL’ye ikram ediyor.

Ayrıca sadece tavuk pişirimi isteyenlere bu kez kilosunu 18 TL’den satış imkanı sunuyor.  Bunun yanı sıra işletmesinde et ve balık pişirimi hizmeti de sunduğunu belirten işletme sahibi Gündüz, “Bizim tavuğumuzun özelliği sosundadır. Tavuğun sosuna özel bir lezzet katıyorum. Tabiki her ustanın kendince bir tarifi olduğu gibi benimde kendimce bir sos şeklim var. Herkes pişirimden  ve lezzetten oldukça memnun.  Silifke’de beklenilenin üzerinde bir talep gördük. Açılalı henüz bir ay olmasına rağmen Silifke halkı bizi benimsedi ve destek verdi. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36