Kokoreçte kalitenin adresi

Kokoreçte kalitenin adresi

Kokoreçte kalitenin adresi

 

Silifke Çadır Kokoreç, gece geç saatlere kadar hizmetinizde. Orta köprü girişinde Silifke ve bölge halkına hizmet vermeye başlayan Çadır Kokoreç işletme sahibi kokoreç ustası Savaş Gencer, kokoreçte iddialı olduklarını ve herkesin bir kez kendi elleriyle yaptı kokoreçi tatmalarını önerdi.

 Aile işletmesi olan Çadır Kokoreç aynı zamanda kafe ve restaurant olarak ta hizmet vermeye devam ediyor.

  Kokoreç konusunda Silifke halkına gerçek kokoreç lezzetini tattırmak istediklerini belirten işletme sahibi ve kokoreç ustası Savaş Gencer, “ kuzu kokoreç bizim işimiz. Gecenin geç saatlerine kadar kokoreç yemek isteyen tüm Müşterilimize bekliyoruz. Bunan yanı sıra şırdan ve midye tava servislerimiz bulunmaktadır” dedi.

Öğrenciye kampanya köfte ekmek 5 TL

 Cafe Restaurant bölümünde ise öğrenciler için çeşitli kampanyaları bulunduğunu belirten Savaş Gencer, “Eşim Filiz Gencer’inde yardımıyla işletmemiz tamamen bir aile işletmesidir. İşletmemizde öğrencilere özel tantuni ve kolayı 5 lira, köfte ekmek kolayı 5 liraya veriyoruz.

 Ayrıca sucuk ekmek 7 lira, içli köfte menü (3 adet) 7.5 lira, ciğer ve yürek 7 lira.

Bütün bunların yanı sıra sıkma, börek, bazlama, gözleme, çorba çeşitleri, balık ekmek içli köfte mevcuttur. Ev hanımlarına özel içli köfte siparişi alınır.

Göksu nehrinin yanı başında Silifke manzarasında yemek yemenin zevkini eşiz lezzetler eşliğinde yaşayın. Bize uğramadan  eşiz lezzetleri tatmadan geçmeyin” dedi.

  Orta köprü girişi, Göktaş elektrik karşısında hizmet veren Çadır Kokoreç, ev ve işyerlerine özel servisi bulunmakta. Alo paket servisi için 0539 397 3870 arayabilirsiniz.

 




Anahtar Kelimeler:
Kokoreçte Kalitenin Adresi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79