Köylerin çilesi sona eriyor

Erdemli Belediyesi Fen İşleri ekibi Arkıt ve Güneyli mahallelerinde yeni yollar açarken, Fakılı Mahallesi’nde ise yol genişletme ve büz atımı çalışmaları yapıyor.

Köylerin çilesi sona eriyor

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Mahallelerimizde sorunsuz ulaşım için yol-açma genişletme yapıyoruz. Bu kapsamda belediye ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Erdemli Belediyesi tarafından 71 mahalleye yayılan hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde, hiçbir ayrım gözetmeden asfalttan yeni yollara, parkeden yeni meydanlara, kapalı pazaryerinden düğün salonlarına kadar sayısız hizmeti vatandaşlara sunan Erdemli Belediyesi, el attığı bölgeleri daha yaşanabilir duruma getirmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerde asfaltsız yer bırakmamaya kararlı olduklarını bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı MükerremTollu, Arkıt ve Güneyli mahallelerinde yeni yollar açıldığını Fakılı Mahallesi’nde ise yol genişletme çalışmalarıyla birlikte büz boru atımı işleminin sürdüğü bilgisini verdi.

HİZMETTE ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN YOLDUR

Erdemli Belediyesi’nin yol çalışmalarını Erdemli genelinde hız kesmeden sürdürdüğünü belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin şu anda Arkıt ve Güneyli mahallelerindeyeni yol açarak vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntılarını tamamen ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.Yaz mevsiminin başlamasıyla da birlikte yol açma- genişletme, sıkıştırma, sıcak asfalta hazırlama ve sıcak asfalt çalışmalarına ağırlık verdiklerini bildiren Başkan Tollu, “ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz; hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda ihtiyacı olan acil bölgelere anında müdahale ediyor ve yeni yollar hızlı bir şekilde açılmaya ve asfaltlanmaya devam ediliyor” dedi.

 

MUHTAR ŞEN’DEN “HİZMETE TEŞEKKÜR”

Fakılı Mahalle (KÖYÜ) Muhtarı İsmail Şen: “Yıllardır mahallemizde devam eden sıkıntılarımız artık son buluyor. Önceden ulaşımda çok zorlanırdık. Sorunumuzu Erdemli Belediye Başkanımız Sn. Mükerrem Tollu beye ilettik. Hemen bir çalışma başlatıldı. Arabalar ambulanslar dahi yoldan geçemez ve dönüş yapamazdı. Şimdi 10 araba geçebilecek ve dönebilecek yollarımız yapıldı.Allah razı olsun, inşallah bu çalışmalarlamahallemizin (köyümüzün) önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturmuş olacağız. Yapılan çalışmalardan dolayı Erdemli Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu ve belediye yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre; ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığı çalışmaların bir an önce tamamlanarak, vatandaşların rahat bir hayat sürebilmesi için 7/24 çalışmaya devam edileceği öğrenildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36