MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu güven tazeledi

MAB- Meslek Adamları Birliği Derneği’nin olağanüstü kongresi yapıldı.

MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu güven tazeledi

Yoğun bir katılımın gözlendiği genel kurul toplantısında mevcut başkan Nihat Kadıoğlu tekrar seçilerek güven tazeledi. Kongrede konuşan Başkan Nihat Kadıoğlu üyelere hoş geldiniz dedikten sonra birlik ve beraberliğin önemine değindi.

 

Başkan Kadıoğlu, “Kurulduğu 2004 yılından bu yana meslek adamlarının birlik ve beraberliğini sağlama misyonu üstlenen derneğimiz, tam 14 yıldır bu misyonundan taviz vermeden ilerlemektedir. 19 Şubat 2017 tarihinde yaptığımız olağan kongremizle derneğimizin 7.dönemine yeni yönetim kurulu üyelerimizle yeni bir başlangıç yapmıştık. Öncelikle 2004’den bu yana gerek başkan gerek yönetici gerekse üye olarak görev alan Meslek Adamları Birliğimizin tüm fertlerine teşekkür etmek isterim.

Görevi devraldığımız 2019 Şubat 2017 tarihinden itibaren geçen 1 yıl 8 aylık süre içerisinde gerek yeni üye kayıtlarımız gerekse birlikteliğimizi güçlendirmek adına yaptığımız toplantılarla Mersin’deki STK’lar arasında önemli bir konum elde ettik . Ancak mevcut yönetimimizle yürümekte olduğumuz projelerimizi daha ileri seviyeye taşıyabilme imkanımızın kısıtlı olduğunu gördük ve birliğimizin selameti açısından olağanüstü kongreye gidilmesi hususunda mevcut üyelerimizle birebir görüşmeler  gerçekleştirdik. Yaptığımız bu görüşmelerin neticesinde olağanüstü kongreye gidilmesi ve yeni bir kan değişikliğiyle daha güçlü bir yönetim oluşması hususunda çoğunluğun desteğini alarak olağanüstü kongre kararımızı almış bulunduk. Bu süreçte derneğimiz üyelerine  tekrar teşekkür ederken yeni oluşan yönetimimizle birliğimizi daha iyi yerlere derneğimizi getireceğimizden şüphemin olmadığını sizlere beyan ediyorum. Unutmayalım ki birlikte olursak güçlü oluruz. Sözlerime son verirken bugün kongremize katılım sağlayan tüm üyelerimize ve basın mensuplarına bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

Konuşmanın ardından yapılan seçimde tekrar güven tazeleyen Başkan Nihat Kadıoğlu, üyelerin yanına tek tek giderek ellerini sıktı onlara teşekkür etti. İkramlarında yer aldığı kongre sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve üyeler toplu fotoğraf çekildi.

MESLEK ADAMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU: 

YÖNETİM ASİL

Nihat Kadıoğlu

Ergün Kayhan

Serdar Ateşalp

Osman Turan

Mesut Sezer

Mehmet Tutsak

İbrahim Can 

YÖNETİM KURULU YEDEK

Hamza Armagan

Mehmet Kadıoğlu

Yusuf Aytekin

Tuncay Akın

Hasan Uçar

Halim Öztürk

Meryem Gözgeli

 

DENETİM KURULU ASİL

Şahin Korkmaz

Hayrettin Ersin

Mustafa Kurşun 

DENETİM KURULU YEDEK

Sıtkı Çamlık

Kamil Başaran

Muhammed Başpınar

 DİSİPLİN KURULU ASİL

Tuncer Çekiç

İzzet Canpolat

Fatma Taşova

 DİSİPLİN KURULU YEDEK

Servet Kabadayı

Cengiz Barutcu

İsa Çakmak 

HAYSİYET DİVANI ASİL

Mahmut Cin

Mehmet Kisin

Abdulkadir Güleç 

HAYSİYET DİVANI YEDEK

Ömer Bozkurt

Kazım Kisir

Bekir Sarıabacı

Kaynak: İstikbal Haber

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36