MARA MERKEZ GÜZELLEŞİYOR

Silifke Belediyesi Mara (Kırobası) merkezini güzelleştiriyor

MARA MERKEZ GÜZELLEŞİYOR

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mara (Kırobası) Mahallesi’nde devam eden çay bahçesi ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Silifke Belediyesi, Mara Mahallesinin merkezinde bulunan çay bahçesi, park, çeşme ve çarşı civarında ki çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallede esnafları ziyaret ederek, belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetleri ve yapılmakta olan çalışmaları inceledi.

 

Beraberinde Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tol ve Mahalle Muhtarı Fuat Avcı ile birlikte esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Turgut, vatandaşlarla sohbet ederek, Mara’nın kısa sürede modern ve kalıcı hizmetlere kavuşacağını ifade etti.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

 

“Vatandaşlarımız talep etti, biz yapıyoruz. Halkın sesini dinlemeye, birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuşan Başkan Mustafa Turgut, “Daha önceki ziyaretimizde mahallenin aciliyet gerektiren yollarını inceleyerek, bu eksikliklerimizi yapmıştık. Bu yayla sezonumuzda da mahallemizin merkezinde bulunan kahvehane, tuvaletler ve pazar yeri olarak kullanılan kötü durumdaki mekânların yıkımını ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Buraya bir tane güzel bir çay bahçesi, temiz bir tuvalet, park alanı ve kaldırım düzenlemesi gibi kalıcı ve güzel hizmetler kazandırıyoruz. Bununla birlikte mahallemizin merkezinde yer alan sosyal yaşam alanlarını düzenleyerek, görüntü kirliliğine sebebiyet veren yapıları ve kalıntıları ortadan kaldıracağız. Muhtarımızın ve mahalle halkımızın taleplerini imkânlarımız dâhilinde bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle Mara mahallemiz daha modern, kalıcı ve güzel hizmetlere kavuşuyor” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36