Memurların toplu sözleşme sevinci

Silifke Belediyesi’nde çalışan memurlar adına toplu sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre memurların aylık maaşlarına ek olarak ortalama artış toplamda 400 TL oldu.

Memurların toplu sözleşme sevinci

Silifke Belediyesi’nde çalışan 97 memur adına Tüm-Bel-Sen arasında toplu sözleşme yapıldı. İmza törenine Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Tüm-Bel-Sen Mersin Şube Başkanı Mustafa Özbay, Başkan Yardımcısı Ömer Savar,  Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Sendika Temsilcileri Nazmi Ataseven ve Veli Kunttaş katıldı.

Örgütlenmenin önemine dikkat çeken Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Göreve ilk geldiğimizde müdür yapacak memur bulamazken, bugün toplamda 97 memurumuz oldu. Halkımıza daha iyi hizmet için kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde memurlarımıza ekonomik anlamda destek olmak istedik, onların insanca yaşamalarını sağlayabilmek için katkıda bulunmak istedik. İnşallah ilerleyen yıllarda imkânlarımız ölçüsünde daha iyi artışlar sağlarız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Tüm-Bel-Sen Mersin Şube Başkanı Mustafa Özbay ise, Silifke Belediyesi’nin şeffaf ve örnek bir belediyecilik anlayışından hiçbir zaman taviz vermediğini, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bizim memur arkadaşlarımızdan isteğimiz ise ATM memuru olmamalarıdır. Görev ve sorumluluklarını yerine getirerek, yasalar çerçevesinde halkın memnuniyeti için görevlerini layıkıyla yerine getirmeleri ve aldıkları paraları hak etmeleridir. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36